Päivä XNUMX. kierros ensimmäisestä Ruotsin maalla järjestetystä avoimuudesta antoi meille hienoja otteluita, joissa suuret tittelikilpailijat voittivat kilpailijansa.

Tuottava aamu argentiinalaisille

Klo 10 kahdessa ottelussa suosikit tapasivat puolivälierät. Ensimmäinen ottelu keskikentällä vastusti Fede quiles (63) / Miguel oliivira (9) nuorelle parille Afonso Fazendeiro (76) / Pedro Araujo (83). Quiles ja Oliveira jakoivat kokemuksensa voittaa suorissa sarjoissa 6-1 / 6-2.

Quiles APT Ruotsi 2021

Samanaikaisesti tuomioistuimessa numero 1, Mariano Lasaigues (43) / Enrique cataldo (328) pelasi vastaan Maximiliano Cejas (12) / Maximilian Sanchez (10). Lopullinen tulos 3-6 / 6-7 puolesta kulmakarvat et Sanchez.

Maxi ja Franco puolivälierissä

Jännittävässä ottelussa missä Matias Del Moral (19) ja Santiago frugoni (19) asettaa Dal Biancon / Arcen vaikeuksiin, ottelu palasi takaisin Tulevat 1000 Kungsbackan mestaria. Ensimmäinen sarja, joka oli suotuisa Del Moral / Frugoni 6-1: lle. Matias ja Santiago tulivat otteluun suurella kateudella ja onnistuivat horjuttaa Maxia ja Francoa.

Toisessa erässä edellisen turnauksen voittajat keskittyivät ja olivat tarkempia päättäväisissä kohdissa. Sarjan aikana Maxi ja Franco ovat pelasi lähempänä verkkoa ja pakotti vastustajansa tekemään virheitä. Kolmannessa erässä Del Moral ja Frugoni eivät päässeet maanmiehiinsä ja hävisivät ottelun. Lopullinen tulos 6-1 / 4-6 / 2-6.

Hullut ottelut!

Päivä avatut kaksi kokousta olivat yksinkertaisesti mahtava. Intohimoinen jostakin padel olivat iloisia pelaajien näyttämästä tasosta.

Ensimmäinen ottelu vastusti piirin numeroa 1 Federico Chiostri ja argentiinalainen Yain Melgratti (13) espanjaksi Guillermo Lahoz (33) ja portugali Diogo Schäfer (29). Ottelun alusta alkaen jokainen pari yritti voittaa, mutta kukaan ei antanut periksi. Ensimmäinen sarja meni argentiinalaisille, jotka voittivat sen tie-breakissa. Sitten Espanjan ja Portugalin pari näytti parhaansa padel ja pakotti uuden tie tauon, jonka he voittivat tällä kertaa.

Kolmas sarja oli johdanto kappale Diogolle ja Guillermolle, joka voitti avainkohdat ja jätti Yainille ja Fedelle mahdollisuuden voittaa ottelun. Lopputulos 6-7 / 7-6 / 6-4. Iberialaiset ovat eliminoineet yhden suosikkipareista!

Toinen peli, joka kiehtoi meidät Lämpö Padelkeskus oli Deus-veljien ja argentiinalaisen pariskunnan välinen Almada (24) / bejarano (15). Ensimmäinen setti meni portugalilaisille, jotka näyttivät hieman mukavammilta kentällä ja voittivat Matiasin ja Gastonin 6-4.

Toisessa erässä molempien parien taso nousi ja ne antoivat meille tämän kauden alun parhaita pisteitä. Kungsbacka Avaa I. Almada / Bejarano onnistui rikkomaan ja ottamaan setin 6-4. Kolmannessa ja viimeisessä erässä ottelu muuttui taisteluksi hyökkäys ja puolustus, kunnes tasapeli päättyy, mikä määrittelee ottelun voittajan. Tulos 6-7 argentiinalaisten hyväksi. Lopullinen tulos 4-6 / 6-4 / 6-7.

Kahden ottelun päättymisen jälkeen järjestettiin vielä kaksi ottelua samanaikaisesti. Pääkentällä kaksi brasilialaista paria törmäsivät yhteen. Turnauksen parin pari kierrosta oli monimutkainen peli, joka vaati viimeisen tie-break päättää.

Flores APT Ruotsi

Ensimmäisen sarjan voitti ongelmitta Stefano Flores et Julio Julianoti 6-1. Toisessa sarjassa pari Lucas da cunha et Pedro Flores laittoi turnauksen suosikkiparin vaikeuksiin ja tarjosi puolestaan ​​6-1. Kolmannessa sarjassa meillä oli loistava näyttely, joka viimein nojautui viimein Julianotin ja Floresin hyväksi. Lopullinen tulos 6-1 / 1-6 / 7-6.

Kentällä 1 pelatussa ottelussa pari Matias Popovich (22) / Luciano Soliverez (13) voitti Paraguayn pariskunta jose benitez et Santiago Castaneyra. Ottelu ratkaistiin suorina, 5-7 / 3-6.

APT: n viimeisen neljännesvälierän viimeisessä ottelussa Padel Kiertue Kungsbacka Open I, argentiinalaiset Paul Barrier (7) ja Nicolas egea (7) kohtasi espanjaa Marc Bernils (26) ja portugali Ricardo Martins (40). Ottelu päätettiin suorissa erissä 7-5 / 6-2. Ensimmäinen setti oli kiistanalaisempi kuin toinen, ottelun alusta lähtien kaksi paria yritti saada mahdollisimman monta palloa ulos kentältä kuin mahdollista, ja tässä pelissä tarkimmat olivat argentiinalaiset!