Ottelut padel ovat joskus hyvin julmia! Äskettäin hävinneellä joukkueella voi olla tunne olevansa ylivoimainen tai yksilöllisesti vahvempi kuin vastustajaryhmä. Mutta lopulta tappio on hyvin läsnä, ja useimmiten pienet yksityiskohdat tekevät eron.

Ottelun aikana kaikki pisteet ovat vielä tärkeämpiä, kun joukkueet ovat tasoltaan lähellä.

Viaton piste kuten 1-1 ensimmäisessä erässä 0-15 vastapuolella, ja menetät paluun. Se ei näytä niin tärkeältä, mutta entä jos olisit 15A: ssa, olisit 0-30 ja painaisit jo palvelimia rikkomaan niitä?

Vielä tärkeämpää on, että 5-5 kolmannessa erässä 30-15 vastapuolella annetulla annoksella ja löysit liian lyhyeksi ja menetät pisteen.

Sen sijaan, että annat itsellesi mahdollisuuden olla 30A: ssa, olet 40-15 ... Se ei ole sama paine palvelimille!

Tässä on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka usein rokkaavat peliä. Joten kiinnitä huomiota ja älä päästä irti.