Jos naisten joukossa he sijoittuivat ensimmäiseksi ryhmässään, naiset voittivat Italian, mutta myönsivät ensimmäisen tappionsa Ruotsia vastaan ​​(2/1 Sorel / Godardin ja Lambregts / Blanksonin tappion jälkeen) ja joutuvat siten ensimmäiseksi heidän ryhmäänsä. Palautetaan mieleen, että Ranska oli voittanut ensimmäisessä ryhmäottelussaan Belgian.

Joukkue, joka ei pelaa ennen finaalia, on Portugali. Kuten miehillä, pelaaminen on monimutkaista ja suhteellisen homogeeninen verrattuna muihin naisjoukkueisiin, kuten Ruotsiin.

Mutta ennen projektiota on iso maa, eikä vähiten, koska se on näiden Euroopan mestaruuskilpailujen isäntä: Alankomaat, joka haluaa osoittaa, että isäntä on myös erittäin lupaava kansa. Mikä voisi olla parempaa kuin Ranskan voittaminen sekä naisille että pojille?

"Alankomaat ei ole lahja yhtä paljon naisille kuin miehille”Selitä Audrey Casanovaan liittyvä hallitseva ranskalainen mestari Laura Clergue.

Huomenna vuosineljännekset alkavat miehillä klo 9 ja naisten puolivälierissä klo 30.

Suuret ilmapiirit taataan siis kahdella Hollannissa / Ranskassa!

Jos Ranska on yleinen suosikki, meidän on tietysti oltava hyvin varovaisia, koska kilpailu on kovaa.