Takaisin viikonloppuna turnauksiin padel. Mies, nainen, sekoitettu, tärkeä asia oli tavata kaikki rakkaiden klubiemme perusteella. Kansainvälisellä puolella aloitettiin L´Alisea Ledus Jaén Open, jossa ranskalaisemme pudotettiin karsintavaiheessa hyvien esitysten jälkeen. Palaute tuloksista.

WPT

• Alisea Ledus Jaén Open 2019. Ensimmäisen kierroksen menetys kolmessa sarjassa Johan Bergeronille. Tappio toisella kierroksella Maxime Moreau ja Bastien Blanqué. Tappio kolmannella kierroksella Jérémy Scatenalle.

Tytöissä 2 voittoa seuraavassa taulukossa läpäisevälle Laura Clergueelle, joka on pätevyys.

P500

• Tc Pau tarjosi P500-miehet, jotka Dumartin / Lafargue voitti Lamblin / Berthelotia vastaan. Kolmas sija Majdoubille / Lamourelle. Huomaa tässä turnauksessa läsnä olevan Léa Godallierin ja Mélissa Martinin neljäs paikka.
  • Angers Padel tarjosi P500, Open Suzuki, joka toi yhteen 24 miesten ja 8 naisten joukkuetta. Upea viikonloppu hyvällä huumorilla ja hyvällä ilmapiirillä. Ryhmäottelut pelattiin lauantaina, mutta sunnuntai kutsui kaikki pelaajat viimeisistä vaiheista sekä naiset.

Erittäin hyvien kohtaamisten jälkeen naiset voittivat Audrey Meignanin ja Marie Lefevren Aurore De Kermadecia ja Charlyne Tondaa vastaan ​​pisteillä 6/7 7/6 6/3.

Miehet näkivät Mathieu Lapougen ja Simon Boissen voiton Justin Garnieria ja Vincent Sapenea vastaan ​​pisteillä 6/3 6/2.

• Padel Réunion tarjosi P500-miehet, jotka Carité / Gutstein voitti Grenier / Teyssedre-paria vastaan. Suuri kiitos Cédric Caritén ennen turnausta annetusta harjoittelusta.

• B14 Bondoufle järjesti miesten P500-sarjan, jossa Le Panse / Oudart voitti Fave / Bernardin.

Le Panse / Oudart voittaa B14 Openin

P250

• Padel Kosketus Bassin d´Arcachon vihittiin käyttöön. Saatuaan Stupa ja Mati Diaz vierailun, klubi ehdotti P250-miehiä, jotka houkuttelivat useita 200 parhaan joukkoon sijoittuneita pelaajia. Finaalissa Cordero / Dubessetin voitto De Meyer / Nogaretia vastaan.

Naisille, Padel Touch järjesti P100: n, jonka Lalanne / Nouals voitti Ostier / Carlesin edessä.

Lopulta sekoitettu P100 tuli kruunamaan kaiken Severin / Jadasin voitolla Robyn / Atlanin edessä.

Seuraavat turnaukset 29. ja 30. heinäkuuta, sitten 24. ja 25. elokuuta.

P100

• Tc Norges les Bois tarjosi miesten P100-sarjan, jonka Valero / Riou voitti Derenemesnil / Delarchen edestä. Sekoitetulla puolella voitto Rouzet / Desmarecaux-parille.

Ranskan mestaruus

• Val d´Oise -komitea järjesti karsintavaiheensa.

Ranskan mestaruuskilpailut Padel - Val d'Oisen karsintavaiheiden tulokset

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.