Takaisin viikonloppuna 4. ja 5. toukokuuta, jolloin jotkut ranskalaisistamme pelasivat karsintansa Madridissa WPT Buenos Airesissa. Valitettavasti kukaan ei ollut pätevä. Ranskassa järjestetyistä turnauksista halusimme kiittää klubeja heidän palautteestaan, jota oli paljon. Kiitos. Kiitos lukijoillemme ja kiitos padel.

P1000

• Nîmesin yläosat Padel Klubi järjesti jälleen isoja tapahtumia; yksi P1000 ja kaksi P500. P1000-miehet näkivät Salines / Caritén voiton Pequery / Corbellia vastaan ​​kolmen kovan kilpailun jälkeen. Kolmas sija Morillon / Sanchezille.

Naisten P500 voitti Casanova / Lovera Lambregts / Alquieria vastaan. Kolmas sija Galletille / Radovanovicille.

P500-miehet näkevät Pelegri / Grandmontin voiton Launo / Ferraraa vastaan, Boutier / Datcharry kolmanneksi.

P500

• Le Padel Club Bois d´Arcy järjesti miehet P500 ja naiset P250.
P500 isännöi 46 joukkuetta. Volvo, Jabra, Leopold ja Nox Salons sponsoroimana Huet / Auradou-pari voittaa turnauksen Fouré / Bernard 6/4 6/0 vastaan. Huomaa Gay / Toniutin ja Gimenez / Meddahin välinen turnausottelu puolivälierissä 6/7 7/6 14/12.
Naisten P250 isännöi 11 joukkuetta. Ayssamyn / Melon voitto Ros / Bouchacourtia vastaan ​​6/3 7/5
  • Iso Padel Bordeaux järjesti miesten P500 Plongimagen. Uusien opettajien Julien Castaingin ja Benjamin Gruén voitto Laurent De Barbeyrac ja Matthieu Armagnac -parista 7/6 7/6 2 tunnin ottelun jälkeen tässä erittäin kovassa turnauksessa. Lähdössä 24 joukkuetta, Bordeaux'sta, Toulousesta, Pausta, La Rochellesta, Pariisista ja muista kaupungeista. Kiitos kaikille osallistujille ja nähdään 20. ja 21. heinäkuuta Plongimage.com -sivustolta tulevalle uudelle p500-mallille.

P250

• IPC Sports järjesti vaiheen HEAD Padel Open joka kokosi yhteensä 26 joukkuetta kaikista luokista kahden erän voittokaavassa.
    P250 Miehet: Pari David MATÉO / Frederic TAP voitti finaalin pisteillä 6/3 6/4 Mike SAÏD / ​​Loïc GUILLAUME -paria vastaan.
    P100-naiset: Sylvie PIAU, klubin ohjaaja, voittaa Peggy MAIGNIENin kanssa Khedidja BEBBA / Sandrine LAURENSia vastaan
    P100 Mixed: Sylvie PIAU: n ja Jordi TIGNERESin voitto LUTRINGER Joseph / LAURENS Sandrine -tiimistä.
  • Tc de Gémenos järjesti ensimmäisen turnauksensa. Naiset olivat valokeilassa tänä viikonloppuna ja 15 joukkuetta ilmoittautui tähän P250: een. Voitto ensimmäiselle siemenelle Adeline Nadal / Marina Ponzio paria vastaan ​​Wendy Barsotti / Fanny Magnan 1/6 4/6. Hyvin tehty kaikille osallistujille. Seuraava turnaus, P2 Men 250. toukokuuta - 27. kesäkuuta.

P100

• Valras Tc järjesti karsintavaiheen " Head Padel Open ". P100 Gentlemen and Mixed. 24 pelaajaa osallistui hyvällä tuulella ja iloisesti. Miehille ei varsinaista yllätystä, kun ykkössijoittaja Joël TRON ja Rémi LASSALLE voittivat parin numero 1 Mickaelia.
    SEMPERE / Cyril COUGNENC, mutta erittäin koukussa. Mixedissä ystävällinen kaksikko Paul
    BALLESTER ja hänen kumppaninsa Christelle SANCHEZ lähtevät tittelillä.
  • Padel Tolosa tarjosi P100-miehet, jotka Vinot / Coulon voitti Lagarde / Cauchyn edestä
  • Five La Rochelle järjesti sekalaisen P100-sarjan, jonka Le Vu / Bertin voitti Mathieu ja Sylvie Blu vastaan.

• AS Padel Harrastajat (Casa Padel) järjesti P100 miehet, jotka Gonzalez Rocher / Lacour voitti Couturier / Polignét vastaan.

• 4Padel Rouen järjesti P100-miehet, jotka Launay / Fabresse-pari voitti finaalissa Launay / Laureau-paria vastaan. Amiens-pari Dengreville / Binet valmisti palkintokorokkeen Sanchez / Marcotte-paria vastaan.

• Tc Norges les Bois tarjosi miehiä P100 ja sekoitettuina. Schmitt / Cloarec-pari voitti ensimmäisen sekaturnauksen, ja miesten kaksosista Le Gal / Guyot -parit voittivat Huertas / Labonde -finaalissa.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.