Takaisin pääsiäisviikonloppuna pelattuihin turnauksiin. WPT Alicanten esikarsintojen ja kauniin P1000: n alkukeskus Center Interational de Tennis du Cap d'Agdessa. Tarkastellaan kaikki keräämämme tulokset.

WPT

• Esikarsintojen aikana ranskalaiset pitivät päänsä korkealla. Tulokset saapuvat vähitellen, lähes 100% ensimmäisellä kierroksella.

WPT Alicante, ranskalainen ensimmäisen kierroksen aloitusosassa

P1000

• Cap d´Agden CIT: ssä Tison / Maigret voitti Carité / Lara Salinesin

Tison / Maigret voittaa CIT P1000: n

Padel Infinity -kiertue

Keskeinen Padel Perpignan sai 12. vaiheen Padel Infinity Tour. 40 joukkuetta jaetaan neljään luokkaan ja vähintään 4 peliä pelataan.

P250-miehet voitti Forgeron / Armand Terrats / Aracilin edestä pisteillä 6/1 1/6 6/2.

P100-miehet näkivät Loupetis / Palissesin voiton Foxonet / Lloriaa vastaan ​​pisteillä 6/2 7/5.

Sekoitettu P100. Vidal / Lutringer voittajat pisteet 4/6 7/6 10/5 vastaan ​​Monfilier / Taza.

Lopuksi sekoitetulla keskitasolla, Boidin / Vernantin voitto Basso / Miotia vastaan.

P500

• Annecy Padel järjesti ensimmäisen miesten P500: n, osaston ensimmäisen P500: n. Yhteensä 18 joukkuetta, mutta korkealla tasolla 150 parhaan pelaajan kanssa.Viimein paikallinen pari Botti / Challut voittaa ennen Faure / Bochia.

P100

• Tc Guéthary järjesti P100-miehet, jotka Lartigue / Hargous voitti Bardaji / Raclotin edessä. Myös sekoitettu P100 voitti Freyssinet / Anastasio Maret / Sanchezia vastaan.
  • tennis Padel Soleil (Beausoleil) tarjosi miehille P100. Erittäin lämmin turnaus, jolla on erittäin hyvä pelitaso.Voitto Mailhebiau / Toulouse vastaan ​​Hazan / Lejeune vastaan.
  • Tollin kylä Padel järjesti sekalaisen P100-sarjan, jossa klubin 6 joukkuetta kohtasivat toisiaan erittäin hyvässä ilmapiirissä ja paistavassa auringossa. Kaikilla joukkueilla oli mahdollisuus pelata 4 ottelua.
  • Tennis de Norges les Bois järjesti P100-miehet, jotka Derenemesnil / Jean voitti Giacalone / Jacquieria vastaan. Kolmas sija Huertas / Labeille.
  • Peli asetettu padel järjesti P100 miehet, joka houkutteli 8 joukkuetta, mukaan lukien useita uusia pareja. Leynaud / Reiff-voittajat ennen Corbi / Charnayta. Huomaa, että kahdeksan 8 pelatusta ottelusta päättyi tie-breakiin. Hyvin tehty.

Järjestettiin useita muita turnauksia, mutta ne oli peruutettava tai siirrettävä huonon sään tai osallistujien puutteen vuoksi. Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.