Viime sunnuntaina alkoi WPT-turnaus Logroñossa, johon osallistui useita ranskalaisia. Valitettavasti harvat heistä ovat läpäisseet kierroksen. Toivo on edelleen ranskalaisilla, joka on edelleen kiistanalaisena. Kuusikulmion puolella oli myös padelja tulokset ovat tärkeitä meille.

P500

• Padel Horizon sai P500 miehen, jonka Le Panse / Mannarino voitti Val / Devosta vastaan

Le Panse / Mannarino otsikolla Padel Horisontti

P250

• Tc de la Vière isännöi P250-miehiä, jotka Lagloire / Sendra voitti Lautier / Demontia vastaan. Yhteensä 22 joukkuetta tapasi.
  • Annecy Tennis toivotti tervetulleeksi ensimmäiset P250-miehet. Koko viikon ajan noin viisitoista joukkuetta taisteli päästäkseen finaalipöytään lauantaina. Huomaa entisten ammattitennispelaajien läsnäolo. Marignier-klubia edusti 3 joukkuetta puolivälierissä; dynaaminen klubi seurata. Challut / Botti-pari voitti tämän P250: n ennen Degregorio / Montcharmonia. Annecy Tennis tarjoaa P500: n 19.-21.
  • 4Padel Rouen järjesti miesten P250-sarjan, jonka Paumard / Ferion voitti Dumaine / Folliotia vastaan. Huomaa kaunis ottelu kolmannesta sijasta, jonka Laureau / Deflers voitti 3 tie-breakissä.

• Squash Club de l´Adour isännöi vaihetta Head Padel Open. P250-mies, jossa oli paikalla 12 joukkuetta alueelta, mutta myös Pausta tai Bordeaux'sta. Dales/Jouandou, parhaat siemenet voittivat Pozzobon/Fouren. Kolmanneksi sijoittuu Dumartin/Oxandaboure. Naisten joukossa järjestettiin P100 kahdessa altaassa. Ryhmän voittajat kilpailivat ja toinen ryhmä pelasi pienen finaalin. Voittajat ovat Nicolas/Ludwig, finalistit Palard/Cazajous ja kolmannen sijan Bladou/Iturrino.

P100

• Agnetz Association Sportive tarjosi P100-miehet. Upea ilmapiiri kirkkaan auringon alla. Botti / Devaux voittaa Melain / Prud´hommein edestä.
  • Angers Padel järjesti P100 miesten ja sekan, HPO 2019 -vaiheen. Yhteensä 22 joukkuetta ja Maudet / Vandel, sekä Briquet / Veillon -miehet.
  • Béziers Padel Klubi tarjosi 6 kentällä P100-miehiä yöllä. Dumas / Lopez voittaa Tron / Senpere. Freeman / Millo sijoittui kolmanneksi.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.