Tämä viikonloppu oli parhaiden kohtaaminen padel maailmassa Marbellassa, mutta ei vain ... Ranskassa järjestettiin myös padel. Ei P1000, mutta P500, P250 ja P100, jotka keräsivät suuren määrän pelaajia, pelaajia ja erityisen intohimoista yleisöä. Palataan takaisin tuloksiin.

Marrero / Ortega: Marbellan kuningattaret

Sanchez / Sanyo voittaa Marbella Masters

P500

• ASCAP Tennis ja Padel järjesti Montbéliardin maan P500 miesten messujen näyttelyn. Grollin / Garcian voitto Bentekhiciä / Poujoulatia vastaan

GROLL / GARCIA kostaa Open ASCAP: lla

• Kaikki peliin Padel Urheilu tarjosi miesten P500, naisten P100 ja sekoitetun P100. Turnaus, joka voitti tuhoutumattoman Marinan ja hänen kumppaninsa Margauxin naiset, jotka voittivat Audrey ja Isabelle -paria vastaan. Panemme merkille Célinen ja Camillen kauniin kolmannen sijan. Miehille ei ole todellista yllätystä numero 1: n siemenen voitolla numeroa 3 vastaan, mutta Olivierin ja Marcin puolivälierissä ja välierissä juuttuivat kaksi erittäin hyvää ottelua, jotka eliminoivat siemenen määrä 2. Mixed-tasolla meille tarjottiin mukava näyttely Laurentilta, jonka ei todellakaan tarvinnut työntää voittamaan kumppaninsa Jenniferin kanssa, sekaturnauksessa.
  • Tc Denain ehdotti P500-miehiä, jotka Romanowski / Quillet voitti Landsheere / Destombesia vastaan ​​6/4 6/4

P250

• JS Coulaines järjesti Le Mansissa P250-miehet. Yhteensä 24 joukkuetta Prod´homme / Belmonte -finaaliin Forcin / Devauxia vastaan. Conty / Penaud saa kolmannen sijan, jota seuraa Ferchaud / Guerois
  • USC Lesigny järjesti miesten P250-sarjan, jonka Gimenez Ubeda / Meddah voitti Cataldia / Bruhièreä vastaan
  • Angers Padel järjesti P250 miesten ja naisten Open Garage Delêtren. Yhteensä 24 joukkuetta kokoontui hienossa ilmapiirissä. Naisten luokassa Buteau / Mattei voitti Meignan / Huetin. Miesten puolella Portalis / Veillonin voitto Stouffia / Lecuyeriä vastaan.

P100

• Forest Hill Stade de la Marche tarjosi miesten P100: n, joka toi yhteen 6 joukkuetta. Bourdin / Bourdin voittajat Toity / Mezziä vastaan

• Tc Eze Team Borfiga järjesti yli 100-vuotiaat P45-miehet. Yhteensä 16 joukkuetta ja yli 45 ottelua pelattiin suuren yleisön edessä. Ciaixin / Delaboudinièren voitto Calamia / Toulouse vastaan

• TC Périgueux tarjosi miesten P100. 8 joukkuetta kokoontui koko sunnuntain päivän, mikä oli hieno tapaaminen padel klo 8 alkaen. Madertin / Defilipin voitto Soumagnacia / Naudetia vastaan
  • Tc Bordeaux järjesti P100 miehet. Erittäin hyvällä tuulella tässä turnauksessa, joka päättyy klubin tarjoaman aterian ympärille. Monge / Zarouf-pari voitti ykkönen siemen Laura / Mouraa vastaan ​​pisteillä 1/6 2/6.
  • Tc de Guéthary järjesti miesten P100: n ja sekoitetun P100: n. Miesten turnauksen voitti Sarlangue / Caillard Estrade / Lacazea vastaan. Sekoituksen voitti Bordenave / Vandaelle Seailles / Noualsia vastaan.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.