Takaisin viikonloppuna padel missä turnaukset Ranskassa WPT Jaénissa osoittivat meille erittäin hyvän näyttelyn. Etkö ollut siellä? Etkö voisi seurata häntä? Tässä ovat tulokset ja valokuvat, jotka järjestävät klubit lähettivät meille ystävällisesti. P1000: sta P100: een tässä ovat tämän viikonlopun tulokset.

WPT

• Alejandra Salazar ja Ariana Sanchez voittavat Marta Ortegan ja Marta Marreron. Miesten joukossa Navarron / Lebronin voitto numero 1 Maxi Sanchezia ja Sanyo Gutiérrezia vastaan.

Muutos on nyt

P1000

• Padel Asenne Lesquin järjesti P1000-miehet. Siemenet ykköseksi ja turnauksen suosikki Moreau-Britos-kaksikko voitti loogisesti P1 de Lesquin -tapahtuman Padel Asenne, jättämättä vastustajille melkein mitään mahdollisuuksia koko viikonlopun.

Moreau / Britos: aivan liian vahva Padel Asento

P500

• Padel Arena (Rouen) tarjosi P500: lleen "valloittajien luolat". Erittäin hyvä kokonaistaso, 6 pelaajaa sijoittui välillä 20–85. Pari Marc Durieux Antoine Melmies (siemen numero 2) voitti turnauksen erinomaisella pelillä finaalissa Lucas Dubourg / Florent Thevenot (siemen) -paria vastaan. numero 1) 7/6 6/2. Hyvä huumori, hyvä taso ja hyvä olut ... tässä on hyvä yhteenveto tästä sunnuntaista 26. toukokuuta Normandiassa.

P250

• 4Padel Bordeaux järjesti useita turnauksia, mukaan lukien Vian / Jadasin voittama miesten P250.

Vian / Jadas voittaa 4PADEL Burgundia / Padel äärettömyys

• Country Club Aix en Provence järjesti yli 250-vuotiaat P45-miehet. Voitto Gauthier-veljeksille Olivier Launoa ja Jean Bernard Keeniä vastaan. Kolmas sija on Olivier Tolisano ja Frédéric Loriedo.

• Ornen komitean oli peruutettava P250-rekisteröintinsä rekisteröijien puutteen vuoksi.

P100

• Aisne-komitea järjesti ensimmäisen osaston P100. Voitto Maxime Merlulle ja Marc Leclercqille (molemmat Mesnil Sportsin lisenssinsaajille), jotka voittivat Alexis Soupizonin ja Matthieu Lautoutin finaalissa.

Joukkueen, joka sijoittuu palkintokorokkeelle, muodostavat Paul Loeuillet ja Aurélien Leclercq, joilla on myös lisenssi Mesnil Sportsilla. Viimeinen vaihe toi yhteen 3 parasta pohjoisen poolin ja 3 parasta eteläisen poolin joukkuetta. Yhteensä ensi vuonna uusittavaan ensimmäiseen painokseen on rekisteröitynyt 19 joukkuetta.

• Pelisarja Padel (St Etienne de St Geoirs) tarjosi P100-miehet, jotka Charnay Sylvain ja Julien Menuel voittivat Tom Farre ja Marc Larçon vastaan. Kauniit kiistanalaiset kohtaamiset, ystävällinen ilmapiiri, jakaminen ja pelaaminen.

• Urban Soccer joutui siirtämään P100: nsa 15. kesäkuuta liian monilla tilauksilla.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.