Viikonloppu kevään tuoksulla. Aurinko paistoi useimmissa järjestävissä klubeissa. P1000: sta P100: een pelaajat ja yleisö ovat kokoontuneet lähelle kenttiä jakamaan tätä niin rakastettua urheilua. Tässä on testitesti, yksityiskohdat tuloksista, jotka saimme ranskalaisilta klubeilta.

P1000

• Se oli toinen hullu viikonloppu Padel Asenne. Yli 120 pelaajaa, käänteitä sisältävä peli, tulinen ilmapiiri ... kaikki, jotta tästä uudesta P1000: sta tulisi upea juhla padel.
    54 miesten, 7 naisten joukkuetta, sävy asetettiin jo tämän turnauksen alussa, mikä
    lupasi suuria taisteluita. Naisten P250: ssä näin oli jo, kiistanalaisessa finaalissa, jonka Maligo / Mattei-duo voitti Ryckaert / De Kermadecia vastaan, Sannelli / Romanowski ja Wambre / Duhamel -joukkueet olivat pudonneet puoliajan aikana. Miehille karsintavaihe antoi paikallisten Robbe / Herbetin ja Lessent / Hermanin tulla taistelemaan finaalipöydässä. Tässä erityisen tiheällä avoimella Audi Premium Metropolella muistetaan Destombes / Landtsheere ja Val / Devos-duoin välisen ottelun upea loppu, joka ei koskaan lakkaa nousemasta ja jonka nämä voittivat ensin tie-break-ilmapiirissä hulluus.
    Adrien Maigret, mukana Fred Pommier tälle P1000: lle Tisonin harjoittelussa tapahtuneen vamman seurauksena, erottaa Peyrou / Leygue -joukkueen puoliajalla läheisen ottelun jälkeen. Toisessa ottelussa paikalliset hallitsevat yleensä kokouksen voittaakseen Le Panse / Boissé -duo. Kannattajien kauan odottaman viimeisen ottelun ansiosta ottelu vastasi odotuksia erittäin tiukalla pisteet (6/7 - 6/4 - 7/6) ja epävarmalla lopputuloksella. Vahvimpien lakia kunnioitetaan kuitenkin.

Adrien Maigret ja Fred Pommier voittavat P1000: n Padel Asento

P250

• Landesin ensimmäiset mestarit padel ovat otsikoita. Maalissa Hargous / Lartigue-pari (Tarnos la Palibe ja Club Padel de l'Adour) voitti supermatkalla 10 pistettä Boulpiquante (US Dax) / Simian Buissonnet (TC Capbreton Gaillou). Lopputulos 2/6 6/4 12/10. Finalistit ja mestarit ovat päässeet Ligue Nouvelle Aquitaine -kilpailuun 22. ja 23. kesäkuuta Bordeaux'ssa. Naisten joukossa Carine Maisonnave Stade Montoisista, joka liittyi Marie André Noualsiin (TC Bordeaux), voitti 6/2 7/5 Agnés Kochia (Club Padel de l'Adour) ja Valérie Nicolas (TC Guéthary). Kilpailijoiden hyvä mielentila, erittäin hyvä pelitaso, Landes-komitea on tyytyväinen tähän ensimmäiseen painokseen, jossa kilpaili 28 miesten ja 2 naisten joukkuetta.

Tässä on Landes - mestaruuden viimeisen vaiheen täydellinen luokitus padel 2019.

NAISET:

• Landesin mestarit: Carine MAISONNAVE (Stade Montois) ja Marie-André NOUALS (TC Bordeaux)
  • Toinen: Agnès KOCH padel de l'Adour) ja Valérie NICOLAS (TC Guéthary)

HYVÄT HERRAT:

• Landesin mestarit: Pierre HARGOUS (Tarnos la Palibe) ja Xavier LARTIGUE (Club de padel de l'Adour)
  • 2. sija: Nicolas BOULPIQUANTE (Yhdysvaltain Dax) ja Mathieu SIMIAN BUISSONNET (TC Capbreton Gaillou)
  • 3. sija: Marc ESTRADE (TC St Martin de Seignanx) ja Alexandre LACAZE (TC St Martin de Seignanx)
  • Neljäs: Stéphane PEDEBOSCQ (US Dax) ja Fabrice GRANDMOUGIN (US Dax)
  • 5. sija: Thomas TARTARE (Biscarrosse Olympique) ja Didier MUSY (Biscarrosse Olympique)
  • Kuudes: Frédéric CAZENAVE (Stade Montois) ja Philippe PAUL (Stade Montois)
  • 7. sija: Yvan KOZAKEVICH (Stade Montois) ja Sébastien LAFITE (Stade Montois)
  • 8. sija: Frédéric DIAZ (Biscarrosse Olympique) ja Stéphane LALIEVRE (Biscarrosse Olympique)

P100

• Tc Amiens Métropole järjesti miehet P100. Yhteensä 20 joukkuetta. Turnauksen voitti Delbecq / Haduch Clérentin / Cardonia vastaan.
  • Tämä viikonloppu oli ensimmäinen turnaus padel, P100 Dardilly-samppanjassa.
Kevään sää palvelee klubia hyvin, ja se voi ylpeillä mukavasta kansanmenestyksestä, monet uteliaat tulevat tutustumaan padel juuri saapunut klubille.
Viime viikon Johan Bergeronin harjoittelun jälkeen komissio padel jatkoi kehitystyötään tarjoamalla tällä kertaa kolmisuuntaisen turnauksen. Neophytes kilpailun padel pystyivät jakamaan viikonlopun ajan Lyonin radan säännöllisten käyttäjien kanssa.
Ensimmäinen Open of padel Smart Center Lyon päättyi imartelevaan tulokseen:
  • 32 joukkuetta oli läsnä ja jaettu 3 pöydälle (naiset, miehet ja sekalaiset)
  • P100 miehet: Gadrasin / Vieillardin voitto Chauvin / Marlotia vastaan
  • Padel Mirabel järjesti sekoitetun P100-sarjan, jonka Guibert / Guibert voitti Vermandel / Brochea vastaan. Huomaa vanhempien ja lasten parien suuri määrä.

• Five La Rochelle tarjosi P100-miehet, jotka Bédée / Milesi voitti Mulon / Malterreä vastaan

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.