Au World Padel Tour de Valencia Pablo Lima ja Alejandro Galan ovat juuri voittaneet finaalin Adrian Allemandia ja Agustin Gomez Silingoa vastaan ​​3 tiukassa sarjassa: 6/7 7/5 6/3

Voitokas!

Lima / Galan oli haaveillut siitä ja he tekivät sen! Ensimmäisessä yhdessä turnauksessa mikään ei pysäyttänyt heitä! Erittäin hyvän veitsen välierän jälkeen Paquito / Lebronia vastaan ​​he vahvistivat finaalissa Allemandi / SIlingoa vastaan! Kolmen tunnin taistelun, hullujen pisteiden jälkeen Lima, joka on pystynyt pitämään päänsä korkealla ja nostamaan pelitasoa, kun hänen kumppaninsa oli vaikeuksissa, on voitto heidän! Valencia on toivottanut heidät tervetulleiksi avoimiin baareihin, joissa on mestaripokaali!

En voi odottaa enempää!

Tällä viikolla klo World Padel Tour Valenciasta, näimme paljon yllätyksiä, iloa, surua, pettymyksiä, mutta ennen kaikkea uudet joukkueet, jotka saapuivat aikomukseen ravistaa hierarkiaa, ja näin oli! Seuraavat turnaukset ovat räjähtäviä joukkueiden kanssa, jotka haluavat vahvistaa, niiden, jotka haluavat elvyttää ja palauttaa itseluottamuksen, ja niiden kanssa, jotka haluavat avata turnauksen voittolaskurinsa! Odotamme innolla seuraavaa turnausta, joka alkaa 4. elokuuta 2019 Mijasissa!

Lähde: World Padel Tour