Louise Bahurel on vielä lukiossa, mutta hän on jo yksi nuorista toiveista padel Ranskan kieli. Ranskan nuorten mestari, hän tulee ulos semifinaali vuoden 2023 Ranskan senioreiden mestaruuskilpailuissa Mélissa Martinin kanssa. Tapaamme hänet keskustelemaan erilaisista ajankohtaisista asioista.

“Mélissa Martin on erittäin positiivinen”

”Olin erittäin iloinen, kun Mel soitti minulle. On aina mukavaa saada viesti Ranskan joukkueen pelaajalta. Hän kysyi minulta, haluanko vaihtaa puolta, ja olin pelannut vasemmalla jonkin aikaa, joten en oikeastaan ​​halunnut vaihtaa. Lopulta hän suostui siirtymään oikealle, minusta se oli erittäin mukavaa.

”Hän on loistava ja superpositiivinen. En ole koskaan tuntenut olevani paineen alla. Nykyään pariskuntamme on kehittynyt, tunnemme toisemme paljon paremmin. Tulimme kolmanneksi Ranskan mestaruuskilpailuissa erittäin hyviä otteluita pelannut, se on erittäin positiivista."

Melissa Martin ja Louise Bahurel

"Ei pelkää pelata kokeneemman pelaajan kanssa"

– Olen aina pelannut minua kokeneempien pelaajien kanssa. Aloitin Camille Martinetista, sitten Alisson Carrésta… Joten olen tottunut siihen. En todellakaan pelkää sitä, päinvastoin. Olen täällä pelaamassa kenen tahansa kanssa."

”Kun aloitin Melissan kanssa, minulla ei ollut mitään erityistä painetta, paitsi saada pari toimimaan. Oli joitain epävarmuustekijöitä, koska emme tunteneet toisiamme ollenkaan, hän vaihtoi puolta… Lopulta kehittyimme paljon.”

"Pelaamme kun voimme"

– Harjoittelen parhaani mukaan aikatauluni mukaan. Olen viimeistä vuotta ilman aikataulua, joten minulla ei ole paljon aikaa. Vuoristossa myös sää voi olla ongelma, meillä ei vielä ole sisäkenttiä Annecyssa, joten pelaamme aina kun voimme.

– Harjoittelen maanantaisin ja keskiviikkoisin Annecyssa entisen tennisvalmentajani Philipe Luccan kanssa. Olen tuntenut hänet vuosia, hänestä tuli valmentaja padel kun aloin pelaamaan. Nämä kaksi päivää pelaan kahden Annecyn nuoren, Basile Baudin ja Alexis Poireau-Dauvierin kanssa. Meillä on se etu, että voimme työskennellä kollektiivin ja taktiikan parissa. Minulla on myös harjoitus torstaina Lyonissa Francois Authierin kanssa. Työskentelemme enemmän toiston ja tekniikan parissa."

"Työskentelemme kaiken parissa. Teen silti joitain taktisia virheitä. Fyysisesti minun on vielä parannettava. Se on monimutkaista, koska se vie aikaa, jota minulla ei välttämättä ole. Teknisesti sitä voidaan aina parantaa. Työskentelemme erityisesti aggressiivisuuden parissa, koska minulla on ongelmia otteluissa.

Minulla on myös ollut henkinen valmentaja jo jonkin aikaa, jolle näen kun voin. Pyrimme toimimaan kaikilla osa-alueilla."

"Pidän ikkunoiden käytöstä"

”Voimani, sanoisin, on maniani, raivoni. Ilmaisen itseäni paljon kentällä, olen aina erittäin iloinen voidessani pelata. Minulla on voittajan mentaliteetti.

Bahurelin raivohuuto 2023 padel

Pelissä rakastan puolustusta. Tykkään käyttää ikkunoita ja pomppimia. Vaikka se tuntuukin melko paradoksaalliselta vasemmistolaiselle pelaajalle, se on mielestäni yksi suurimmista vahvuuksistani.

"Minulla on vaikeuksia olla aggressiivinen"

”Minulla on vaikeuksia projisoida itseäni eteenpäin ja olla aggressiivinen. Minulla on valitettava taipumus odottaa, että asia tulee esiin."

"Fyysisesti se voisi olla paljon parempi, mielestäni se on yksi suurimmista virheistäni. Yritän käydä juoksemassa tai harjoitella fyysistä treeniä, kun minulla on aikaa, mutta se on harvinaista. Se on melko uuvuttavaa luokkien, harjoitusten ja turnausten välillä."

"Se on vain padel"

”Kun pelit ovat hieman stressaavia, yritän muistuttaa itseäni, että se on vain padel. Muistan ottelut, joissa olin vielä altavastaaja ja pelasin ilman paineita. Yritän palata siihen mielentilaan, että soitan ilman välttämättä esiintymistä, vaan vain hauskanpitoa. Se on vain urheilua ja minun on oltava rento. Yleensä se toimii ja pelaan paremmin.

Hänen suosikkipelaajansa?

”Rakastan Bea Gonzalezia. Minusta hän on erittäin luova, hän osaa tehdä kaiken. Hänellä on kaikki mitä tarvitset. Jopa kentän ulkopuolella hän näyttää erittäin mukavalta ja rennolta. Minusta hän erottuu hieman joukosta."

Bea Gonzalez takakäsi Roma 2023

”Melko ristiriitaisesti, rakastan Marta Ortegaa. Rakastan hänen hyperkuriaan. On sääli, että he ja Bea erosivat…”

Seuraavaksi Espanjassa?

”Ennen kaikkea haluan suorittaa ylioppilastutkinnon, erolla se olisi vielä parempi. Se on tärkeää minulle ja vanhemmilleni. "

”Sitten ensi vuoden tavoitteena olisi mennä Espanjaan ja panostaa itseni täysillä padel. Pelaa hetki ja katso mitä tapahtuu. Ajattelen sitä edelleen, mutta ajattelen ehkä opiskelun tekemistä samalla, vaikka ne vievätkin vähän kauemmin. Se olisi turvallisuutta. Tällaisessa projektissa voi tapahtua paljon asioita. Joka tapauksessa haluan heittäytyä siihen padel ! "

Amance Redondy

Tuli faniksi padel, Aion pitää sinut ajan tasalla kaikista uutisista padel ! Nähdään pian rinteillä!