Muutama päivä sitten saimme lukea aiheesta luettelo Ranskan joukkueeseen valituista of the Worlds of Padel joka pelataan Dohassa, Qatarissa 15 .-- 20. marraskuuta 2020.

Jos jotkut säilytetyt nimet tunnetaan jo ranskalaisessa valinnassa, tyttöjen kapteeni, Robin Haziza, halusi tuoda uutta verta tälle joukkueelle antamalla 3 uudelle mahdollisuuden.

Näin Fiona ligi, Elodie Invernon et Lucile Pothier on etuoikeus käyttää kolmivärisiä värejä Qatarin MM -kisoissa.

Padel Magazine puhui yhden näistä erittäin lupaavista pelaajista, Lucile Pothier.

Tämän vaihdon aikana hän palasi Ranskan joukkueen valintaan, suhteeseensa kapteeni Robin Hazizan kanssa, mutta myös harjoittelun ponnistuksiin.

Unelma käydä toteen

- En odottanut, että minut valittaisiin lainkaan, ja olin iloisesti yllättynyt uutisista. Ranskan joukkueessa pelaaminen on unelma, olen siitä erittäin iloinen ja teen kaikkeni ollakseni valmis.

Robin antoi minulle paljon tukea ja rohkaisi minua paljon, kun tajusin harjoittelua Ranskan joukkueen kanssa. Hän kertoi minulle, että minun oli työskenneltävä kovasti, mutta minulla oli kaikki mahdollisuuteni ja että minun oli uskottava siihen. Hänen sanansa koskettivat minua ja ennen kaikkea saivat minut antamaan parhaani. Tämän harjoittelun jälkeen olen osallistunut useisiin kilpailuihin rinnalla Wendy (Barsotti).

Barsotti -Pothier - P2000 Pyramidit 21

 

Lisäsin myös harjoitustuntiani. Koska olen tällä hetkellä Chambéryssä ja rakenteita tai valmentajia ei ole tarpeeksi, menen säännöllisesti Lyoniin treenaamaan. ”

Intensiivistä harjoittelua

- Elokuussa aloitin harjoittelun All In Padel. Pystyin tekemään paljon kollektiivia Arnaud Taboni ja jopa vähän Johan Bergeron.

Tällä hetkellä harjoittelen Esprit Padel kanssa Francois Authier. Hän otti minut siipiään ja teemme seurantaa etenkin turnausten aikana. Hän antoi minulle paljon taktisesti ja teknisesti. Tämän työn ansiosta se antoi minulle enemmän ja enemmän itseluottamusta ja se tuntui Ranskan mestaruuskisoissa.

Wendy Barsotti Lucile Pothier Perpignan P2000 2021 vibora

Teen todella kaiken ollakseni täysin maailman puolesta Padel Qatarissa. Siitä tulee hieno kokemus, ja on totta, että jos katson vuotta taaksepäin, olin juuri alkanut tosissaan. padel.
Kehitys on tapahtunut ja olen erittäin iloinen saadessani osallistua tähän projektiin. Olen investoinut paljon enemmän henkilökohtaisesti viime kuukausina, koska Lyon on edelleen 2 tunnin edestakaisella matkalla kotoani ja olen osallistunut moniin muihin turnauksiin!

Fani padel ja Espanjasta peräisin olevat padel juoksee suoneeni. Hyvin iloinen voidessani jakaa kanssani intohimoni padel : Padel Magazine.