Ludovic Cancel muistelee kauden alkuaan, tavoitteitaan, kumppaneiden muutoksia ja tulevaa ohjelmaansa loppukauden ajaksi.

Ei ihanteellinen kauden aloitus

– Siitä on melkein vuosi, kun minua on vaivannut paha jännetulehdus polvessani, ja nyt olen melko tyytyväinen, koska se on paljon parempi, olen päässyt jatkamaan fyysistä harjoittelua. Palaan raiteilleen ja saan voimia.

Olen hieman sekaisin tämän kauden alun suhteen, koska minun piti pelata Arthur Hugounenq ja olen hyvin pettynyt tähän yhdistykseen, luulen hänen mieluummin leikkivän Pierre-Vincent

Loppukauden ajan olen mukana Benjamin Grue, pelaaja, jonka kanssa jaoin kappaleen jo melkein kaksi vuotta. Olen erittäin tyytyväinen tähän tulevaan yhdistykseen, uskon, että olemme molemmat erittäin kilpailukykyisiä, enkä malta odottaa, mitä tapahtuu loppukauden aikana.  

Hänen mielipiteensä kumppanista muuttuu

”Mielestäni kumppanin säännöllinen vaihtaminen lisää hankaluuksia. Viime vuodesta lähtien olen vaihtanut joukkuekavereita paljon, liikkuin oikean ja vasemman puolen väliltä ja mielestäni olemme lopulta vähemmän kilpailukykyisiä.

Ajattelen pysyvän kumppanin hankkimista, ja se on hyvä, koska myös Benjamin on tällä ajattelutavalla. Loppujen lopuksi, mitä enemmän olemme yhteydessä kumppaniin, sitä enemmän luomme automatismia ja sitä parempia olemme. Kun vaihdat pelikumppaneita koko ajan, se on hieman monimutkaisempaa."

Ludovic Peruuta

Kehittämisalueita 

”Pelauksen kannalta kehittämiskohteeni, sanoisin, että räjähtävyyden lisääminen on päästä verkkoon hyvin nopeasti. Olen melko johdonmukainen pelaaja, teen vähän virheitä, mutta joskus räjähtävyyden saavuttaminen antaisi minulle muutaman metrin päästä. rei'itin ei enää lentopalloja.

Sitten haluaisin parantaa viimeistelyäni, koska olen edelleen melko hyökkäävä, mutta nyt on yhä enemmän pelaajia, jotka lyövät erittäin kovaa, kaukaa, ja se on vähän vähemmän minun pelityyliäni.

Mutta yleisesti ottaen yritän työskennellä vähän kaiken kanssa, tarkemmin sanottuna pelialueilla, puolustusalueilla. Ja puolustusvaiheessa haluaisin pystyä hallitsemaan paremmin pieniä palloja jaloissani, jotka joskus aiheuttavat minulle ongelmia.

Ketjuta FIP:t

"Nyt kun polveni on parempi, voin taas harjoitella, tulen taas kilpailukykyisemmiksi ja jatkan FIP-kautta, jonka pelaan Benjamin Gruén kanssa hänen saatavuudestaan ​​riippuen. 

Haluan kiittää Oxdog jatkuvasta luottamuksestaan ​​sekä klubilleni Perpignanissa ja valmentajalleni Alain Henrylle heidän arvokkaasta tuestaan.

Löydämme Ludovic Cancelin ja Benjamin Gruén Dubaista tällä viikolla!

Dorian Massy

Uusi seuraaja padel, Minua kiehtoo tämä dynaaminen urheilulaji, jossa yhdistyvät strategia ja ketteryys. Löydän padel uusi intohimo tutkia ja jakaa kanssasi Padel Magazine.

Tunnisteet