Le Padel du Mas järjesti kevään avoinna viime viikonloppuna black crown). Sade, joka on häirinnyt suunnitelmia jonkin verran, luokan 2 miehet siirtyivät, kun taas luokan 1 miehet ja naiset pystyivät loppumaan.

Kuten tavallista, kuuluisa Perpignan-klubi tarjosi korkean tason vaarallisilla pareilla, jotka tulivat suoraan Provence-liigasta.

Mutta sinulla on se tämän turnauksen aikana padel, Mas-klubi oli tuonut mahtavia pareja Kataloniasta.

Miehillä argentiinalainen pari PEREZ / VIDELA voittaa ranskalaista BOULADE / GAUTHIER 6/2 7/5 -paria vastaan. Argentiinalaiset osoittivat koskettavan palloa ja vaihtelevaa vauhtia. Kaksi pelaajaa, jotka sijoittuivat tenniksessä –15, eivät hävinneet sarjaa koko turnauksen ajan, jolloin hyökkäyspeli voitti. Kolmas sija kuuluu CARITE / PELLICER-parille, joka voittaa säästämällä kaksi ottelupistettä NICOL / TELLIERia vastaan.

Tyttöjen joukossa suosikit CLERGUE / CASANOVA vakuuttivat huolimatta suurista joukkueista, jotka vaikeuttivat heidän elämää. Mutta taktinen mielensä, pelimallinsa ja kokemuksensa ansiosta he voivat voittaa finaalissa Nizzan paria DAMIANO / BERARD vastaan.

Kolmas sija menee parille MEITES / VO yllättävää paria TRILLES / VIDAL vastaan.

Nimitys tehdään seuraavaan turnaukseen, INFINITY TOUR, 07. ja 08. toukokuuta, ja suurelle kesäturnaukselle heinäkuussa (9. ja 10.).