Takaisin tähän finaaliin, jonka Marta Talavan ja Veronica Virseda voittivat vuoden XNUMX EM-kisojen avoimessa turnauksessa Padel 2019. Finaali ranskalaista Alix Collombonia ja Jessica Ginier -paria vastaan ​​voitti 6/4 6/4. Mikrofonissa Padel Magazine, espanjalaiset antavat meille vaikutelmansa ottelun jälkeen.

Se oli peli, jossa oli ylä- ja alamäkiä. Puhuimme siitä Martan kanssa, johimme 3-0 ja sitten 5-2, he palasivat 5 peliin 4: een, murtivat meidät tavalla, jota emme odottaneet.

Toinen sarja meni vähän samalla tavalla. Ylä- ja alamäkiä, joissa pystyimme pitämään tauon, sitten ranskalaiset käyttivät etua, ennen kuin voimme reagoida ja lopettaa tämän finaalin.

Jessican ja Alixin osa on onniteltava, ja omalta osaltamme olemme yhdessä, mikä on tärkeintä.

Tiimistä puhuminen on lyhytaikainen aihe. Tulevaisuudessa meillä kullakin on omat projektinsa. Vaikka tämä turnaus meni meille hyvin, emme voi sanoa enempää tulevaisuudestamme.

Marta Talavanille tämä finaali on hyvä asia, koska hän tulee kotiin Euroopan mestaruuden tittelillä. Hän ansaitsee tämän tittelin, koska sitä oli vaikea hallita hermostuneesti.