Gemma Triay ja Lucia Sainz voittivat Menorcan mestarifinaalin, finaalissa Alejandra Salazaria ja Ariana Sanchezia vastaan, mikä on heidän 5. mestaruutensa vuonna 2020 WPT: llä.

Mikä tapa lopettaa tämä vuoden 2020 kausi World Padel Tour ! Gemma Triay ja Lucia Sainz on ollut keisarillinen tänään finaalissa Ari Sanchezia ja Alejandra Salazaria vastaan. Ne hallitsevat tittelin haltijoita 6 / 4 6 / 3 ja voita heidän ensimmäinen Final Master!

Ansaittu voitto tälle legendaariselle parille, joka voitti 5 turnausta tällä kaudella, heidän henkilökohtainen paras. Ennen kaikkea heidän kauden loppu oli uskomaton 5 voittoa viimeisen 6 tapahtumassa World Padel Tour vuoden.

He kostavat tavallaan Salazar / Sanchezille ainoa pari, joka voitti heidät WPT: llä viimeisen kolmen kuukauden aikana, se oli Menorcalla, finaalissa (6/3 1/6 2/6), 27. syyskuuta 2020. Sittemmin Gemma ja Lucia eivät ole hävinneet ottelua WPT: ssä!

Puhuimme jo siitä, tämä turnaus oli varmasti viimeinen Sainz / Triay-parista, koska Triayn on tarkoitus aloittaa vuosi 2021 Salazarin kanssa, kun taas Sainz pelaa Bea Gonzalezin rinnalla (Ari Sanchez yhdistää Paula Josemarian) ...

On vaikea sanoa, että tämä pari, joka hallitsi padel viime kuukausina maailmanlaajuisesti, erityisesti Master Final voitti menettämättä yhtä sarjaa, lopettaa yhteistyön. Ainakin ne tulevat olemaan erotettu yläosassa, ja jopa todellisessa vihkimyksessä Gemmalle, Menorcanille, joka voittaa Masters-turnauksen yleisönsä edessä, ja hävitä tappio Menorca Openin finaalissa!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !