Uusi kilpailupäivä Paraguayn puolella nuorille ranskalaisille pelaajillemme jotka aloittavat 4th turnauspäivänä ja pelaavat puolivälieränsä.

Kuten edellisessä artikkelissa selitettiin, tytöt lopettavat toiseksi ryhmässään, Italian takana, jälkeen kaksi tappiota ja yksi voitto päin alppinaapurimme. Tänään he jatkavat seikkailua Ruotsin joukkuetta vastaan, johtaa B-poolissa.

Vastakkainasettelu alkaa kello 9 (Ranskassa kello 13). Voit seurata kokousta suorana:

Poikien joukossa Bleuets tapasi myös Italian joukkueen ja voitti ryhmän ensimmäinen sija.

PARAGUAY RANSKA JUNIOR MIESTEN JOUKKO

Tänään he kohtaavat ranskalaisten tavoin Ruotsin joukkueen, joka sijoittui sijalle 2th altaalta B.

Kokouksen alkamisaika on suunniteltu klo 17 (Ranskassa 21).

Mitä tulee avoimeen, meillä on vielä kaksi tricolor-paria käynnissä. Quentin Bernard ja Johan Peloux kohtaavat espanjalaiset Fernandezin ja Garcian kello 13 Ranskan aikaa, kun taas Kimy Barla ja Lou Lambert – Agosti kohtaavat meksikolaiset Muñozin ja Montoyan tänä iltana kello 30 Ranskan aikaa.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.