Max Moreau ja Jeremy Ritz jatkavat nousuaan huomattuaan olevan ensimmäinen ranskalainen pari, joka voitti Ranskan nykyiset mestarit (Scatena / Haziza) Ranskan avoimen kisan aikana.

Todellakin, Jeremy Ritz teki sen uudestaan, mutta tällä kertaa he pääsivät Scatena Jeremyn mukana Tortosan 1/8-finaaliin, se ei tee sinusta unta. Mutta kun näemme, että pöytä koostuu monista pelaajista World Padel Tour (Ammattikierros padel) 28. pari mukaan lukien, tulemme tietoisiksi saavutetuista suorituksista.
Kahdeksantoista kierrosta Ritz / Scatena-pari ei ole kaukana merkinnästä 14. katalonialaista ja Espanjan juniorimestaria vastaan. He tekivät hyvin vähän tekoa, koska he johtivat 6/3 3/2 ja sitten 4/3 kolmannessa sarjassa ... lopulta kumarramaan kunnianosoitusten ja toivon kanssa nähdä ranskalaiset nimeävän itsensä Espanjassa .
Seuraavalla viikolla Jérémy Scatenan kumppani Robin Haziza korvaa Jérémy Ritzin toisessa isossa turnauksessa, joka on edelleen Kataloniassa. Ranskan mestarit saavuttivat kaksi erittäin hyvää esitystä ja voittivat 4 pelaajaa Katalonian 30 parhaan joukosta. Heidän seikkailunsa loppuu yhden pöydän suosikkiparin edessä Tony Bueno ja Escalante, jotka sijoittuivat 26. sijalle World Padel Tour.
RDV ensi marraskuussa maailmanmestaruuskilpailuihin padel Lissabonissa, jossa Ranska yrittää osoittaa olevansa yksi vahvimmista kansoista Espanjan ja Argentiinan jättiläisten takana.