Le Padel & Foot Bischheim järjesti tänä viikonloppuna viimeisen kesän turnauksen (ennen suurta elpymistä syyskuun lopussa). Ohjelmassa sekoitettu P100, joka oli loppuunmyyty 8 rekisteröidyn parin kanssa.

Kauniit vastalauseet, hymyt ja huipputurnaus: tässä on resepti, joka toistetaan joka kilpailuviikonloppu Strabourgin esikaupunkien keskustassa, eikä tämä lauantai ollut poikkeus!

8 joukkuetta oli lähtöviivalla voittamassa tittelin pareittain päälinjana Clara Henry Gomez (nro 71) / Christophe Henry (nro 65) et Luna Gomez (nro 99) / Alexandre Seyller (P250: n voittaja ja P500: n finalisti viimeisen kahden viikon aikana), anteeksi.

Mutta me kaikki tiedämme sen, mitään ei ole kirjoitettu etukäteen suosikkilajissamme ja se on viimeinkin Uta Bardenhorst ja Laurent Kwasny joka voitti turnauksen 6/4 kolmanneksi Gomez / Seylleria vastaan; Alidor / Sonderegger 3. sija.

Enzo Gongora ja hänen tiiminsä tapaavat nyt kaikki syyskuun lopussa kilpailun jatkamiseksi P&F: ssä. Ja jos joistakin puuttuu padel, se jatkuu ensi viikonloppuna P250 Hommesilla ja P100: lla TCP Reichstettissä!

Vaikka hän löysi padel noin kymmenen vuotta sitten Italiassa Vincent omistautui sille vasta liian monen tennisturnauksen "ensikerran" jälkeen. Ei paljon paremmin bandeja, hänet koulutettiin uudelleen erotuomariksi, ainoa tapa olla vielä paikalla finaalin aikaan! Urheilua yleensä rakastava tämä Normanin ulkomaalainen Alsacessa yrittää saada sinut seuraamaan urheilun uutisia. Padel "suuressa idässä".