Jessica Ginier ja Lucile Pothier voittivat finaalin ensimmäisen turnauksen FFT Padel Tour kauden P2000 alkaen 4Padel Kastanjanruskea!

Tässä Bordeaux P2000 -finaalissa ei oikeastaan ​​ollut ottelua. Suosikit Ginier ja Pothier, jotka eivät hävinneet turnauksen erää, jatkoivat selkeää kierrostaan ​​Girondessä.

Yksipuolisen ensimmäisen kierroksen jälkeen ulkopuoliset Mélanie Ros ja Marie Lefevre tulivat peliin hieman enemmän toisella kierroksella, mutta Johan Bergeronin pelaajat olivat yksinkertaisesti liian vahvoja tänä sunnuntaina.

He voittivat 49 minuutin pelin aikana ja voittivat tämän kauden ensimmäisen P2000:n turnauksen aikana, jota he hallitsivat alusta loppuun. Tämän menestyksen myötä Ginier ja Pothier näyttävät jo vakiinnuttavan asemansa toisena ranskalaisena parina tuhoutumattoman Collombonin ja Godallierin jälkeen, jotka eivät olleet ei näy Bordeaux'ssa tänä viikonloppuna.

Huomaa, että Lucile Pothier, kruunattiin viime viikonloppuna P1000:ssa Charlotte Soubrién kanssa, on tällä kaudella voittamaton sijalla 4Padel Kastanjanruskea!