Tämä viikonloppu pidettiin turnaus padel P100 pyramidiklubilla, Port-Marly, Yvelines (78). Sen voitti Perez/McCulloch.

Turnausten ystäville padel, Yvelinesissä oli paljon tekemistä tänä viikonloppuna! Bailly-Noisy: n P250: n lisäksi Port-Marlyn pyramidiklubi tarjosi P100: n. Ja vähiten mitä voimme, on se menestys, vähintään 28 rekisteröitynyttä joukkuetta, joista 16 kanoissa.

Perez / McCulloch: Pyramidien kuninkaat

Lopulta nämä ovat Felipe Perez ja Sebastien McCulloch joka voitti finaalin 6/4 7/6 Thomas Gest / Vivien Duportia vastaan. Suuri voitto ranskalais-espanjalaiselle parille, varsinkin kun he onnistuivat voittamaan kilpailun suosikit finaalissa. Kolmas sija on Olivier Barray / Anthony Dowdoswell vastaan ​​Peutat / Cherrak 6/1 6/1.

Tärkeää on, että kaikki sijoitukset on pelattu! Lopulta he ovat 60 pidettyä kokousta tämän P100: n aikana. Nada Majdoubi, edustava Bullpadel, läsnä oli testata laitteita.

Pyramidit: loistava dynaaminen

Pyramids-klubille seuraava iso tapahtuma on a P2000, Du 11.-13. Syyskuuta 2020 !

Pelaajan, Club des Pyramides -tennisakatemia aikoo ottaa askeleen eteenpäin tänä vuonna padel.

Manageri Padel, Jerome Inzerillo, yksi parhaista ranskalaisista pelaajista, on myös tämän järjestäjä padel. Hän takaa meille, ettämuut testit padel Pyramidiklubille suunnitellaan vapaa-ajan turnauksia, mutta myös ensi syyskuussa järjestettäviä eliittitapahtumia.".

Lopuksi harjoittelupaikat padel järjestetään pyramideissa. Joten ei ole tekosyitä olla tulematta klubiin!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !