Kansallinen Cru Padel Cup 2017 oli poikkeuksellinen ja rikas viikko padelistisesti ja kauniita voittajia. Tämä koettelu rauhoittuu ajan myötä ja tarjoaa todennäköisesti yhden parhaista kuvista padel Ranskassa.

Vaikuttavat numerot

200 paria ilmoittautui kansallisiin karsintoihin Padel Cup viime sunnuntaina 10 villikortille, jolloin parhaat pelaajat pääsevät parhaiden ranskalaisten parien muodostamaan pääarvontaan.

Taso "yhä korkeampi, ja tämä johtuu pätevyydestä. Voimme nähdä, että yhä useammat pelaajat National Tennis Cupissa ovat alkaneet padel. ”Selittää Christophe Lesage, National Tennis Cupin presidentti.

Näitä tänä vuonna torstaina alkaneita loppuvaiheita varten 100 starttiparia (naiset, herrat ja sekoitetut) keräsivät pääosin pätevöityneitä 25 vaiheesta, jotka suoritettiin ympäri Ranskaa.

Paras tapaamispaikalla

Tavoite: kaapata Nationalin 3. painoksen otsikko Padel Cup 2017.

Lähes koko ranskalainen joukkue padel oli läsnä sekä miesten että naisten joukossa, erityisesti Ranskan mestarien kanssa padel 2017, Alix Collombon ja Jessica Ginier sekä Ranskan mestarit padel Johan Bergeronin ja Bastien Blanquén kanssa.

Se oli hyvä harjoittelu pelaajille ennen vuoden XNUMX EM-kisoja Padel 2017, joka pidetään Estorilissa 8 päivän kuluttua.

Taistelut ja spektaakkeli

Koko viikon ajan siellä oli paljon katsojia, hulluuden ilmapiiri, pelaajien tarjoama loistava spektaakkeli huolimatta joskus myöhäisistä otteluista.

Aperitiivien, iltojen ja illallisten välillä pelaajia ei säästetty, koska meidän piti pysyä mukana!

Collombon / Ginier pitää paikkansa

Naisten joukossa ranskalaiset numerot ovat saavuttaneet melkein täydellisen kurssin.

Finaalissa hän soitti Léa Godallieria ja Marianne Vandaeleä vastaan, jotka ovat yksi parhaista ranskalaisparista, mutta joilla oli erittäin monimutkainen matka päästä sinne.

Vuosineljänneksellä kuten semifinaaleissa, Romanowski / Kikin voittaminen kesti 3 sarjaa super-tie-breakissa, sitten Sorel / Casanova 3 erässä.

Tämän finaalin ensimmäisessä sarjassa Ranskan mestarit eivät mene yksityiskohtiin voittamalla 6/1. Liian nopeasti, liian säännöllisesti, ensimmäinen ranskalainen pari ei jätä vastustajan mahdollisuutta toivoa ...

Mutta nyt, Godallier / Vandaele alkaa lukea reittejä paremmin, Collombon / Ginier löysää otetta hieman ja tihkusade näyttää ulkonäöltään, kunnes se tulee vaatimattomaksi toisen sarjan keskellä. Mutta tytöt, toisin kuin herrat, päättävät jatkaa otteluaan.

Godallier / Vandaele tarttuu tähän pieneen epäröinnin hetkeen päästäkseen auki ja palaamaan toiseen sarjaan.

Hän työntää Collombon / Ginierin tie-breakiin. Mutta ranskalaiset numerot ovat edellä ja voittavat näin finaalin lopputuloksella 6/1 7/6.

Scatena / Ritz: LOPPU!

Se oli vaikeaa, se oli pitkä, vaarallinen, mutta Ranskan varavalmistajat padel Viimeinen voitto vuodelta 2017 voittaa vuoden 2017 Ranskan mestarit.

Voittaakseen oli kuitenkin tarpeen pudottaa paikan päällikkö Nationalin ensimmäisestä painoksesta lähtien Padel Cup: Bastien Blanqué, kahden edellisen painoksen voittaja.

Puolivälierissä meillä oli jo isoja otteluita Haziza / Moreaun kanssa, jotka työntävät Bergeron / Blanquén 3. sarjassa, ja Morillon / Tison-parin, joka myy ihonsa kalliisti menettämällä 7/6 7/6 Scatena / Ritziä vastaan.

Näin ollen finaali lupasi olla räjähdysherkkä viimeisten Ranskan mestaruuskilpailujen finalistien välillä padel.

Ensimmäisessä sarjassa taistelu on kova, mutta Ranskan varajäsenet sanelevat lakinsa Bergeron / Blanqué-paria vastaan. Ensimmäisen sarjan voittaa Jérémy Scatena - Jérémy Ritz 6/3 erityisesti erinomaisen aloituksen ansiosta.

Toisessa sarjassa ranskalaiset numerot tuntuvat paremmilta ja rikkovat alusta alkaen. Mutta ottelu päättyy 2/1 15A heidän hyväkseen, koska sade lopettaa ottelun.

Viikon päässä Euroopasta Blanqué / Bergeron-pari pelkäsi erityisesti loukkaantumista. Mutta lempeämmät olosuhteet antavat mahdollisuuden jatkaa.

Palattuaan kentälle Blanqué / Bergeron-pari jatkui ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja vahvisti heidän tauonsa.

Tasolla 5/3 Blanqué / Bergeronilla on kolme kertaa mahdollisuus tehdä kaksinkertainen tauko voittaakseen sarjan. Turhaan. Scatena / Ritz onnistuu voittamaan palvelunsa vaikeuksissa ja henkisesti. Ranskalaiset numerot 3 tulisi rikkoa takana palatakseen viiteen kohtaan kaikkialla. Meidän on aloitettava alusta alusta padel samalla kun he olivat taas saamassa kiinni ratkaisevasta kolmannesta kierroksesta.

Takana Blanqué / Bergeron syyttää iskeä ja sallii Scatena / Ritzin lopulta voittaa P1000: n voittamalla ranskalaisen ykkönen finaalissa. (6/3 7/5)

Ranskan ja Espanjan kosketus kansalliseen Padel Kuppi

Sekalaisten joukossa katsojat arvostivat tasoa hyvin nähdessään esimerkiksi Robin Hazizaan liittyvän Alix Collombonin. Mutta viime kädessä ranskalais-espanjalainen pari Jorge De Benito / Christelle Plunian menee tämän suuren kilpailun loppuun erityisesti erittäin hyvillä esityksillä vuosineljänneksellä ja sitten semifinaalissa. Tarkkailijat voivat todistaa, että heidän polttoaine oli illalla melko alkoholipitoista ... ja se toimii!