Voitto Willy Lahozille ja Aday Santanalle, jotka jatkavat kilpailua välieriin

A-ryhmä aloitti Willy Lahoz - Aday Santanan ottelun Alex Ruízia - Adrián Allemandia vastaan. Tärkeä peli päättääksesi, mikä pari pitää vaihtoehdon perjantaina. Santana ja Lahoz saapuivat suosikeiksi, mutta vastustajat eivät olleet päättäneet niin. Willy Lahoz / Aday Santana -parin voitti tämä ensimmäinen sarja voitti tasapelin.
Toisessa, pisteissä 2-2, Allemandi pyytää lääketieteellistä aikalisää. Lahoz ja Santana ottavat johtoaseman ja johtavat 5-2. Vaikka ottelun uskotaan loppuvan, vastustajien ei ole vielä sanottu sanaa ja jatkettava taistelua. Kahden tunnin ja kahdeksan minuutin kuluttua espanjalainen pari päätyi voittamaan tämän 2th asetetaan pisteille 6-4 ja pysyvät siten kilpailussa.

Bela / Lima päällikössä ryhmässä A

Tämä päivä päättyy odotettuun maailman numeroiden 1 ja 3 väliseen yhteenottoon: Fernando Belasteguín - Pablo Lima vs Matías Díaz - Maxi Sánchez.
Hän oli varma, ettei se olisi kävely puistossa. Joka kerta kun maailman ensimmäiset osuvat, heidän vastustajansa ovat vastanneet. Bela ja Lima pitävät tauon seitsemässäth konsolidoi se ja voita 1er asetettu 6-4 45 minuutin intensiivisen pelin jälkeen.
Tämä ei muutu toisessa erässä, Bela / Lima johtajana käyttää etua, kun vastustajat etsivät tapoja kääntää tilanne. Maailmanumerot 1 murtautuvat seitsemäänth ottelu on heidän käsissään ja he voittavat 2. setin 6-3.

Matilla ja Maxilla ei ole oikeutta tehdä virheitä Lahozia ja Santanaa vastaan.

Maxi Grabiel ja Cristian Gutierrez voittavat taistelun päästääkseen välieriin

Ryhmässä A 1er ottelu kahden turnaukseen äskettäin muodostetun joukkueen välillä: Maxi Grabiel - Cristian Gutiérrez vastaan ​​Marcello Jardim - Lucho Capra.
Kaksi paria, jotka olivat hävinneet ensimmäisen tapaamisensa edellisenä päivänä, tarvitsivat kumpikin voiton säilyttääkseen toivon päästä välieriin. Argentiinalainen kaksikko tuli vahvemmaksi ja tarvitsi vähän aikaa ensimmäisen setin selvittämiseen 6-1.

Capra / Jardim-parin piti reagoida välittömästi, jos he eivät halunneet jättää hyvästit turnaukseen ja vedota Marcello Jardimin taikuuteen ja Lucho Capran päättäväisyyteen. Brasilialaisen ja argentiinalaisen valitettavasti vastustajat rikkovat ensin. Maxi Grabiel ja Cristian Gutierrez ottavat 6-1 / 6-4-voiton tunnissa ja 13 minuutissa.

Toinen B-ryhmän ottelu kohtasi maailman numerot 2 ja 4: Paquito Navarro - Sanyo Gutiérrez vastaan ​​Juani Mieres - Miguel Lamperti.

Jokainen pari aloitti turnauksensa voitolla edellisenä päivänä ja ovat päättäneet tehdä saman vahvistaakseen lippunsa välieriin.

Maailmanumerot 2 ovat hyvässä kunnossa, he asettavat tahdin ottamaan ensimmäisen sarjan 6-3.
Lamperti / Mieres-pari reagoi hitaasti mutta varmasti parantamalla pelin laatua. Reaktio, joka ei riittänyt estämään Sanyoa ja Paquitoa lopettamasta ottelua 6-4 2. sarjassa tunnin ja XNUMX minuutin kuluttua Sanyolla ja Paquitolla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä välieriin.