Ei yllätyksiä ryhmässä A

Kaksi suosikkiparia voittaa ottelun.

1er ottelu mahtavan parin Matías Dias / Maxi Sánchez välillä Alex Ruizia ja Adrian Allemandi vastaan. Uusi pari muodostettiin tälle mestarifinaalille, molemmilla pelaajilla sama valmentaja Rodrigo Ovidio. Matías Dias / Maxi Sánchez ei jättänyt mahdollisuutta vastustajilleen. He voittavat yhdener asetettiin alle 42 minuutissa aiheuttamalla 6-0, osoittaen, että he olivat hyvässä kunnossa.

Ruiz / Allemandi eivät pelanneet ensimmäistä kertaa yhdessä, mutta se oli myös iso ensimmäinen vasemmalla olevalle Adrian Allemandille. Toisessa erässä Allemandi ja Ruiz välttivät toisen 1-6, hävisivät ottelun lopputuloksessa 0-6 / 0-6.

Avajaiset päättyivät Fernando Belasteguín - Pablo Lima ja Willy Lahoz - Aday Santana väliseen otteluun.

Ennen kuin maailman numerot saivat merkin, he olivat 4-1 pudotuksessa 1: ssäer asetettu, mullistus olisi voinut tapahtua. Mutta Bela / Lima eivät anna periksi, he nostavat pelitasoaan loven ja palaavat takaisin pisteisiin ja voittavat 1er sarja 7-5.

Toinen sarja alkaa samalla tavalla. Paras espanjalainen pari teki tauon johtaakseen 4-2. Mutta kuten ensimmäisessä sarjassa, maailman numerot taistelivat jälleen tasapelissä 1-6. Bela / Lima voittavat yhdenikäisille turnauksen voitto tie-breakin lopussa.

Suosikit menevät myös ryhmään B

Juani Mieres ja Miguel Lamperti ovat etusijalla uudessa yhdistyksessä uudesta Cristian Gutierrez / Maxi Grabiel -yhdistyksestä.

Ensimmäinen sarja alkaa suurella erolla kahden parin välillä. Mieres / Lamperti-pari johtaa 5-1 alle puolessa tunnissa. Maxi / Cristian reagoi kuitenkin nopeasti ja palasi tilanteisiin 5-4. Mutta on vähän liian myöhäistä ja Lamperti / Mieres voittaa setin 6-4.

Vuonna 2th setti, Juani Mieres ja Miguel Lamperti antoivat vastustajilleen vielä vähemmän vaihtoehtoja ja voittivat 6-2.

Toinen ottelu teki Paquito Navarron ja Sanyo Gutierrezin toisen parin, joka muodostui mestarin finaaliin: Marcello Jardim ja Lucho Capra.

Paquito ja Sanyo olivat häikäilemättömiä ja johtivat 5-1 32. minuutilla. Ramiro Choyan opiskelijat voittivat 1er sarja 6-3.

Toinen sarja jatkui samalla tavalla maailman numeron 2 kanssa, joka väittää paremmuuden 2 pelaajaa vastaan, joilla ei ole kokemusta yhdessä ja jotka voittavat tämän toisen sarjan 6-2.

Naisten tapahtuma vahvistaa, että Master-finaalissa ei ole helppoja otteluita

Ryhmien 1 ja 2 ensimmäiset ottelut veivät kolme sarjaa selvittääkseen ensimmäiset voittajat.

Ryhmän 2 ensimmäinen ottelu teki Cecilia Reiterin ja Carolina Navarron Marta Ortegaa ja Alba Galánia vastaan. Galan / Ortega-pari voitti ensimmäisen setin 6-1 alle 44 minuutin pelin aikana.Reiter / Navarro ei löytänyt ratkaisua vastustamaan nuorten vastustajiensa nopeaa ja aggressiivista peliä.

Vanhempien parien kokemus auttoi heitä kuitenkin kääntämään vuorovesi toisessa erässä ja ottamaan sarjan 6-3. Tunnin ja 34 minuutin toiminnan jälkeen ottelu ratkaistaan ​​kolmannessa ja viimeisessä erässä.

Kolmannella sarjalla oli ylä- ja alamäkiä, mutta Ortega / Galan-pari päätyi johtoon ja voitti sen 6-3. Näin he saavat ensimmäiset pisteet ryhmässä ja ottavat askeleen lähemmäksi välierää.

Seuraava ottelu, ryhmä 1, teki Gemma Triayn ja Lucía Sáinzin Patricia Llagunon ja Elisabet Amatriaínin kanssa. Ensimmäisten 4 pelin aikana kukin pari säilyttää palveluksensa ja Patty / Eli-pari rikkoo 1erviidennessä ottelussa voitti sitten ensimmäiset 6-2 hieman yli 44 minuutissa. Toisessa Triay / Sainz reagoi, mursi pääsyn ja johti 2-0. Se on 2th kovaa sarjaa, voitti 6-4 pari Gemma / Lucia.e Eli Amatriaín joutui keskeyttämään pelin loukkaantumisen jälkeen ja antoi voiton Triaylle ja Sainzille. Amatriainin loukkaantumisen jälkeen Victoria Iglesias ja Cata Tenorio ovat korvaavia ja pelaavat Alejandra Salazaria ja Marta Marreroa vastaan.