He olivat kaikki tavanneet Perpignanissa Mas-klubilla 13. – 14. Helmikuuta järjestettävän talven avajaisiin. Ranskan hallitsevien mestareiden (HAZIZA / SCATENA) lisäksi Ranskan parhaat ranskalaiset pelaajat Padel vastasi läsnä erittäin kovassa turnauksessa.

Jumalat olivat heidän kanssaan, koska sateisen päivän jälkeen aurinko päätti tulla ulos turnauksen alkaessa jopa tarjoamalla 20 astetta kaikille osallistujille.

Jeremy RITZ / Maxime MOREAU -pariskunta osoitti kentällä kaikki kykynsä ja hallitsevansa joukkueen taktiset suunnitelmat hyvin paikallaan ja varmistaen sen saavutukset. Menettämättä sarjaa, he dominoivat finaalissa lupaavan Bastien BLANQUE / Jérôme FERRANDEZ -joukkueen, joka pelasi ensimmäisen turnauksensa yhdessä. Kolmanneksi sijoittui pariskunta Cédric CARITE / Erwan NICOL, joka voitti erittäin vaarallisen joukkueen Laurent PLANES / Dario PEREZ.

Tason takana oli erittäin tiukka joukkuekilpailuista joukkoon saapuneiden Lyonnaisien (LOPEZ: AUTHIER: DESLIENS: MIOTTO) ja kokeneen Aixoisin (GAUTIER / BOULADE) kanssa. Paikallisille pariskunnille ilmoitettiin ja he olivat 5 edustajaa finaalipöydässä (NICOL / PLANES / PEREZ / HENRY / PELLICER).

Tyttöjen joukossa Euroopan ykkösmestarit Emmelien LAMBREGTS ja Line MEITES voittivat tittelin Audrey ROUQUETTEa ja Sophie ESTANG GALYa vastaan.

Erityinen maininta André GAUBERT- ja François SANMIGUEL -parille, jotka muistuttivat, että arvo odottaa joskus vuosien lukumäärää.

Nimitys tehdään huhtikuussa seuraavalle turnaukselle ja kesäkuussa isolle turnaukselle, jossa ranskalaiset voivat hieroa hartioita espanjalaisten kanssa.