Alejandra Salazar ja Ariana Sanchez voittivat Espanjan mestaruuskilpailut vuonna 2020 finaalissa Patty Llagunoa ja Eli Amatriainia vastaan.

Alejandra Salazar ja Ariana Sanchez seurata Paula Josemaria ja Majo Alayeto Espanjan mestaruuskilpailuissa. Manu Martinin pelaajat hallitsivat Patty Llagunoa ja Eli Amatriainia 6 / 4 6 / 4 lopulta. Patty ja Eli, jotka eivät enää pelaa yhdessä ensi kaudella, eivät ole saavuttaneet sitä ominaisuutta, että he voittavat kolme parasta siementä naisten pöydässä.

Ale ja Ari, tämä otsikko on huipentuma a masteroitu turnaus jonka aikana he hävisivät vain yhden erän Alayeto-kaksosia vastaan ​​puolivälierissä.

Tällä hetkellä pelattavassa miesten finaalissa Galan ja Belluati voittivat ensimmäisen sarjan.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !