Ranskan miesten tennisjoukkueet U16 ja U18 ovat tänään tulleet luokkansa Euroopan mestareiksi kolmen intensiivisen kilpailupäivän jälkeen. U16- ja U18-pelaajat voittivat finaalin Serbiaa ja Italiaa vastaan.

Mehdi Sadaoui (TC Sucy en Brie), Max Westphal (TC Chevry 2) ja Giovanni Mpetshi Perricard (TC de la Pape) voittivat finaalin Serbiaa vastaan ​​(2-1) Le Touquet'n kesäkupissa. U16-joukkue voitti siten Borotra Cupin kahdentoista kerran historiansa aikana. Kapteeni Jean-Baptiste Dupuyn pelaajat ovat peräkkäin voittaneet puolivälieränsä Ukrainaa vastaan ​​(3-0) ja välieränsä Iso-Britanniaa vastaan ​​(2-1).

La Rochellessa U18-pelaajat Valentin Royer (Ninon Tennis Club Pornichet), Kyrian Jacquet (AS Montferrand) ja Harold Mayot (ASPTT Metz) voittivat myös finaalinsa kesäkupissa Italiaa vastaan ​​(2- 1). Kapteeni Olivier Delaitren voittanut joukkue voitti neljännen Coupe de Galea Valerio peräkkäin. Se lyötiin Saksaa vastaan ​​puolivälierissä (2-1 voitto) ja Tšekkiä puolivälierissä (2-0 voitto).

Voitettuaan Euroopan tittelin toisena peräkkäisenä vuotena tämä historiallinen esitys palkitsee DTN-joukkueiden ja heidän harjoitteluseurojensa sitoutumisen tukea nuoria pelaajia korkeimmalla tasolla.

Ranskan naisjoukkueet U16 ja U18 ilmoittautuivat myös Euroopan kesäkuppeihin.

Kapteenin Alexia Dechaume-Balleretin johdolla Ranskan naisten U16-joukkue koostui Elsa Jacquemotista (TC Dardilly Champagne), Lucie Nguyen Tanista (TC 16) ja Juline Fayardista (TC de la Pape). tappionsa Saksaa vastaan ​​(0-3).

Ranskalaiset U18-sarjat, Diane Parry (TC Boulogne-Billancourt), Selena Janicijevic (TC 16), Loudmilla Bencheikh (TC Paris) ja heidän kapteeni Camille Pin hävisivät Venäjää vastaan ​​ja sijoittuivat kuudenneksi Soisbault Reina Cupissa.