Tison / Maigret voittaa My-vaiheen Padel Kierros Mas-klubille Perpignanissa.

Se on tarpeeksi harvinaista huomauttaa: pohjoismainen pari on asettanut tyylinsä eteläisille. eikä vain mitään!

Benjamin Tison ja Adrien Maigret olivat pelaajia, joita oli katsottava tässä turnauksessa. Kahden pelaajan kanssa, joilla on aggressiivinen profiili, pariisilainen jauhe voi vahingoittaa Mas-klubia ... Kyllä Mutta kuka sanoi, että pariisilaiset pelasivat erityisen hyvin sisätiloissa? He osoittavat tällä voitolla, että he voivat pelata ulkona olosuhteissa, jotka eivät ole kaukana niin ilmeisistä.

Ensin välierässä espanjalaista Closa / Salines-paria vastaan ​​pariisilaiset onnistuivat kaatamaan asteikot voittamalla kaksi viimeistä erää menetettyään ensimmäisen setin 6/3.

Tämä on tämän turnauksen iso yllätys, koska yleensä ranskalaisessa pöydässä oleva espanjalainen pari voittaa aina.

Olisi voinut ajatella, että Tison / Maigret-pari oli tyytyväinen tähän voittoon ... Mutta ei.

Finaalissa pohjoismaat tapaavat turnauksen toisen suosikkiparin: Moreau / Marquez. Pari, jonka näimme menevän loppuun asti. Salles / Biegel aiheuttaa kuitenkin välieristä alkaen suuria ongelmia ranskalais-espanjalaiselle parille. Moreau / Marquez voitti lopulta 3 erässä: 4/6 6/2 6/1.

Tässä finaalissa pariisilaiset näyttävät olevan ranskalais-espanjalaisen parin yläpuolella. Mutta Moreau / Marquez tarttuu kiinni ja onnistuu voittamaan toisen erän tie-breakissä. 3. sarjassa Tison / Maigret pelasi reilusti ja voitti My1000 PXNUMX: n Padel Kierros Mas - Perpignanissa. (Lopullinen voitto 3/6 7/6 6/3)

Tison / Maigret tarjoaa itselleen Salines / Closa-päänahan - My Padel Kierros Mas