Emme ole lopettaneet puhumista heistä muutaman viikon ajan. Oltuaan finalisti Lyonin P500: ssa ja Padel Club de Bois d'Arcy, Tison / Pommier-pari vie sen ylöspäin voittamalla ensimmäisen P250: nsa Head Padel Open de Padel Horizon Pariisissa.

Tison / omenapuu kuviona

Vaikka he eivät pelaa padel että jo vuoden ajan näemme heidän luottavan viimeisen turnauksen neliöön padel. Tällä kertaa Benjamin Tison ja Frédéric Pommier onnistuivat menemään loppuun voittamalla erityisesti täysin hullun finaalin Lille-paria Florent Landsheeria ja Johan Romanowskia vastaan, joka päättyy super-tie-breakiin. Mutta ennen tämän finaalin kertomista meidän pitäisi ehkä puhua yllätystappiosta “house” -parin puolivälissä: Fabien Veber / Mathieu Lapouge.

Florent Landsheer, turnauksen pelaaja?

Bois d'Arcy -parin: Adrien Maigret / Julien Maigret viimeisen minuutin menettämisellä voimme arvioida, että suosikit Veber / Lapouge voittavat tämän turnauksen.

Mutta puolivälissä he tapasivat innoissaan ja yllättäviä Lilleä. Romanowskille / Landsheerille tämä on ensimmäinen yhdistys (kuka kutsuu muita?). Hieman erikoinen yhdistys, koska näimme Romanowskin ensimmäistä kertaa kulkevan oikealle ja siten tiensä vasemmalle ampuja Landsheerille.

Jos Veber / Lapouge-pari ei myöskään tarjonnut parhaansa padel monista syistä tosiasia on, että heidän voittaminen oli välttämätöntä, erityisesti BIG IV (Valenciennes) -pelaajan Johanin katastrofaalisen lähdön jälkeen.

Ensimmäisen 6/1 -tappion jälkeen Lille yllätti pariisilaiset aloittamalla pelaamisen yhtäkkiä. Romanowski lopulta sulki lahjojen portit ja sopeutui vähitellen oikeistolaisten rooliinsa, kun taas Florent Landsheer oli täydellinen alusta loppuun ja jopa voidaan sanoa koko turnauksen ajan, niin paljon kuin hän näytti. säännöllisyys.

Toisessa erässä sitten super tie-breakissä Lillen pari oli täydellinen voittamaan lippunsa finaaliin.

Erittäin "kuuma" finaali

Tämän kauniin välierän jälkeen Lille saapui finaaliin melkein suosikkiasemana. Pariisilaiset toisaalta olisivat voineet kärsiä pelin puutteesta ennen tätä finaalia, kun he vaelsivat finaaliin.

On sanottava, että he käyttivät hyväkseen joidenkin huonoa muotoa ja Justin Garnierin (liittyy Simon Boisséen) poissaoloa, joka olisi voinut tarjota meille räjähtävän välierän, kuten 10 päivää sitten. Padel Club de Bois d'Arcy.

Mutta ensimmäinen sarja oli hirvittävän intensiivinen, kuuma, monimutkainen molemmille pareille, joissa oli isoja ralleja. Jos Lille häviää tämän ensimmäisen erän tie-breakissa, he palautuvat takaisin palatakseen kierrokselle kaikkialla (6/2). Mutta super tie-breakissä pariisilaiset osoittivat jälleen enemmän johdonmukaisuutta voittaakseen lopulta uransa ensimmäisen P250: n.

Onnittelut myös Monica Blanksonille ja Jonathan le Gallille, jotka voittivat Padel Horisontti.