En Suomivoimme pelata padel, mutta voimme myös juoda padel. Olut, joka on luotu erityisesti niille, jotka elävät kokonaan tämän urheilun parissa.

Tarina alkaa vuonna 2014 kun kaksi ystävää päättää aloittaa käsityöläistuotannon tukeakseen metsästystä ja kalastusta Suomessa. Tavoitteena oli luoda oluita, jotka toimivat riistan ja tuoreen kalan lisänä.

Ja idea toimii. Tuotanto kasvaa, ja etenkin ravintolat ovat vaativia. Emme epäröi laajentaa oluiden ominaisuuksia vastaamaan niin tärkeään kysyntään, että se ylittää 100 litraa vuodessa vuonna 000.

Kun olet avannut oman oluenmaisteluravintolan, Mallaskuun Panimo tarjoaa tänään 18 erilaista olutta kaikkiin tapahtumiin, juhliin, vuodenaikoihin tai urheilulajeihin, mikä on suosikkilaji padel, jolla on oikeus hänen IPA: han (DEL), olet huomannut sanaleikkeen!

tiedot klikkaa tästä

Julien bondia

Julien Bondia on opettaja padel Teneriffalla (Espanja). Kolumnisti ja neuvonantaja, hän auttaa sinua pelaamaan paremmin opetusohjelmiensa ja taktisten/teknisten artikkeliensa kautta padel.