Julien Seurin ja Manuel Vives jatkavat seikkailuaan Etelä-Amerikassa. Päästyään Fip Star de Nomosin semifinaaliin Brasiliassa, ranskalaiset pääsivät Fip Rise Rio Brancon finaaliin Uruguayssa.

Ensimmäinen FIP Rise -finaali

Ensimmäistä kertaa Man Vives ja Julien Seurin pääsevät Fip Rise -finaaliin. Turnauksen alusta lähtien ranskalainen pari on tehnyt vahvan vaikutuksen. XNUMX-välierissä, Man ja Julien hävisivät helposti Sequeira/Velga Trintade -parista pisteillä 6/1 6/0. Myöhemmin illalla he vahvistivat valtansa asettamalla itselleen auktoriteetin pisteissä 6 / 4 6 / 2 puolivälierissä.

Tänä sunnuntaina trikoloorit kohtasivat Rio Brancon Fip Rise -sarjan 3. siemenen, jonka muodostavat Leonel Romano (224. FIP) ja Carlos Luna (228. FIP). varmistaakseen paikkansa turnauksen finaalissa.

Jälleen kerran Man Vives ja Julien Seurin loistivat. Tricolor-pari voitti kahdessa erässä pisteillä 6/2 6/1 ecuadorilaisia ​​ja argentiinalaisia ​​pelaajia vastaan. Julienilla ja Manuelilla on siksi tilaisuus kostaa Floresin veljille, joka oli hallinnut heitä kahdella kierroksella edellisen turnauksen aikana Fip Star de Nomosissa 6. 4/6.

Mies Vives: ”Meillä on nälkä! Annamme kaikkemme"

Julien Seurin : ”Meille oli erittäin tärkeää keskittyä palvelupeliimme, se on yksi vahvuuksistamme. Tiesimme kuinka olla aggressiivisia lennossa ja olimme tehokkaita. Olemme innoissamme, että voimme pelata uusintaottelun Floresin veljiä vastaan. Olosuhteet ovat täällä hieman paremmat ja toivomme pelaavamme paremman pelin heitä vastaan.

Mies Vives : "Tämä on ensimmäinen FIP-finaali meille, se on hienoa. Olemme nälkäisiä, yritämme voittaa tämän ensimmäisen FIP ​​Rise -finaalin, annamme kaikkemme.

kertaus Man Vives on jo voittanut FIP ​​Promotion of Kaunasin yhdessä Dylan Guichardin kanssa viime helmikuussa.