Monimutkaisen kauden 2022 jälkeen entinen Ranskan joukkueen jäsen Wendy Barsotti haluaa maistaa kansainvälisiä mestaruuksia uudelleen...Ranskalainen numero 5, joka nyt liittoudu Élodie Invernonin kanssa kertoo meille tavoitteistaan.

Oli pettymys, mutta tänään luotan taas itseeni

Oli jo paljon henkistä työtä tehdä minulle selväksi, että kärsin vakavasta loukkaantumisesta, varsinkin erittäin monimutkaisen kauden jälkeen. Kun pettymys ja suru oli ohi, otin vastuun ja otin tämän vamman viestinä: minun piti vetää raja tälle kaudelle ja viedä tätä projektia eteenpäin Barcelonassa.

Tein laajoja tutkimuksia arvioidakseni vakavuuden ja otin sitten huomioon lääketieteelliset ohjeet lihastaakseni olkapääni perusteellisesti uusiutumisen välttämiseksi. 

Tänään minulla ei ole enää mitään pelkoa, olen saanut takaisin luottamuksen kehooni ja olen valmis pelaamaan jälleen kuten ennen. 

Korkea työtahti

Olen ollut Espanjassa syyskuusta lähtien, joten minulla oli erittäin vakava esikausi Barcelonassa henkisen valmentajani Jean-Michel Pequeryn, fyysisen valmentajani Mariano Podan ja minun kanssa. padel Xavi Figols ja Nico Gavino. 

Asetin itselleni ison rytmin fyysisellä ja padel joka päivä. Annan itselleni kaikki mahdolliset keinot päästäkseni sinne, olen kärsimätön löytääkseni kilpailun adrenaliinin mahdollisimman pian. 

Pre-season oli intensiivinen, mutta loistava, olen erittäin hyvä fyysisesti, ja elämä Barcelonassa tekee minulle paljon hyvää. 

Olen onnekas voidessani jakaa sen kämppäkavereideni kanssa, autamme toisiamme paljon ja jaamme kokemuksiamme, treenimme ja se motivoi minua vielä enemmän esiintymään uudelleen.

Elodie invernon paluu maailmanpalveluksesta
Elodie Invernonin Wendy Barsottin kumppani vuonna 2023

Elodien kanssa yhteiset tavoitteet

Pelaan Élodien kanssa, joka myös saapui hiljattain Barcelonaan. Aloitamme Bordeaux'n P2000:lla ja sen jälkeen, kun haluamme kehittyä A1:llä Padel ja aloittaa myös FIP:t. 

Sitä paitsi, heti P2000:n jälkeen jatkamme kahdella A1-turnauksella Padel : Sevilla ja Monaco. 

Nyt olen todella keskittynyt siihen, mitä tapahtuu. Haluan jo löytää kilpailun maun ja rytmin, nähdä jo Barcelonan harjoitteluni hyödyt ja katson mitä tapahtuu.

Minulla on aina mielessä halu kokea kansainvälinen kokemus uudelleen!

Frank Binisti

Franck Binisti löytää padel Club des Pyramidesissa vuonna 2009 Pariisin alueella. Siitä asti kun padel on osa hänen elämäänsä. Voit usein nähdä hänen kiertävän Ranskaa menemässä esiin suurten tapahtumien padel français.