Gemma Triay ja Alejandra Salazar voittivat finaalin World Padel Tour Alicante auki. He voittivat kauden kolmannen mestaruutensa.

Le kauden finaalin neljäs kohtaus sarjataulukon kahden ensimmäisen parin välillä antoi meille erittäin mielenkiintoisen ottelun, jossa oli käänteitä, jännitystä ja erinomainen pelitaso.

Gemma Triay ja Alejandra Salazar olivat aloittaneet tapaamisen räjähdysmäisesti, mutta heidän sarjan toiseksi sijoittuneet kykenivät kääntämään selkänsä ja he alkoivat pakottaa peliään toisen kierroksen alusta. Tästä uudesta energiasta palkitut he pitivät kiinni sarjasta kaikkialla ja tarjosivat kolmannen sarjan yleisölle, jota saapui runsaasti.

Ratkaisevalla kierroksella tapahtui uusi muutos dynamiikassa, numero 1s johtaa 5/0 ja näytti siltä, ​​että he olivat matkalla mestaruuteen. Mutta Paula Josemaria ja Ariana Sanchez eivät pettyneet, ja he alkoivat kuroa kiinni. 5/3 Oviden pelaajat tarjosivat itselleen ottelupalloa "ratkaisevassa kohdassa", mutta Alejandra Salazarin virheellisen tulkinnan jälkeen, koska hän ajatteli, että Ari Sanchezin pallo oli vika, numerot 2 katkesivat jälleen ja näyttivät pystyvän palaamaan tasa-arvoon. . Mutta listan kärjessä olevat osoittivat, että heillä oli idioottivarma mieli ja tästä takaiskusta huolimatta he päätyivät lopulta kostamaan heidät Vigossa voittanutta paria vastaan.

Lopputulos 6/2 3/6 6/4 Salazarille ja Triaylle, jotka voittivat kauden kolmannen mestaruutensa.

Nyt miesten finaaliin seurata World Padel Tour TV.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !