Ranskalainen pari hävisi tänä iltana vuoden Menorca Open -pelien finaalissa World Padel Tour kohtaavat Cristian G.Gutierrez ja Vasco Pascoal.

Tison / Scatena: millainen matka!

Ranskalaiset hävisivät tänä iltana Pascoal / Gutierrezia edeltäneiden finaalien finaalissa. Tappio vakavilla pisteillä 1 / 6 3 / 6. Mutta todellisuudessa ottelu oli paljon tasapainoisempi kuin miltä näyttää, monilla peleillä päätettiin punto de oro.

Tämä tappio paria vastaan, joka lopulta eliminoinut 3 ranskaa tässä Menorca Openissa ei pidä unohtaa Jérémyn ja Benjaminin toteuttamaa erinomaista turnausta voitti 4 ottelua tässä turnauksessa, mukaan lukien 3 kolmessa sarjassa!

Siksi he voivat levätä vähän ennen Tämän viikonlopun P2000 Toulousessa.

Se koskee pappia / Godallieria

Léa Godallier ja Laura Clergue oli kaikkialla maailmassa vaikeuksia päästä eroon tarttuvasta Gomez Rivasista / Jensen Sirventistä previan ensimmäisellä kierroksella: 6/3 6/7 6/4. He kohtaavat kaksi pelaajaa, jotka tekivät tunne palatessaan vankilasta : Carla Tur ja Pilar Escandells, tämä Keskiviikkona klo 09 en viimeinen ennalta.

Un iso peli perspektiivissä kahta pelaajaa vastaan, jotka olivat saavuttaneet r: n saavutuksenvoita 5 ottelua peräkkäin Estrella Damm Openilla, joka alkaa preprevian ensimmäisellä kierroksella ja sijoittuu finaalipöydän kahdeksanneksi!

Collombon / Traviesa osallistui juoksuun keskiviikkona

Ranskan ja Espanjan pari, joka pysyy a onnistunut turnaus Sardiniassa, on iso osallistumisottelu, koska se perii Lucia Martinez ja Ana Fernandez de Osso, kaksi pelaajaa, joilla on ollut erittäin hyvä aloitus kaudelle, kuten heidän 29. sija kilpailussa todistaa. Kokous alkaa klo 15h00.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !