WPT Santander Openin semifinaali Alejandra Salazar / Gemma Triay (TdS 2) ja Marta Ortega / Bea Gonzalezin (TdS 3) välillä haisi jauheelta. Ensinnäkin siksi, että se oli kosto Swedish Openin puoliskosta, jonka Salazar ja Triay voittivat 17. syyskuuta. Toiseksi Ortega ja Gonzalez halusivat vahvistaa menestyksensä viime sunnuntaina Amsterdamin finaalissa, kun he katkaisivat Sanchezin / Paulamarian 19 pelin voittoputken. Lopulta Ale ja Gemma halusivat pysäyttää huolestuttavan tappiokierteen.

Siemen 2 vasen siemen 3

Ottelun alussa pelaajat vaihtoivat palvelupelinsä tasolle 3-2 Ortegan ja Gonzalezin hyväksi. Jälkimmäinen ottaa jälleen Ariana Sanchezin palvelukseen johtoon 4-2, mutta Bea Gonzalez menettää heti omansa punto de orossa. Gemma Triay onnistuu sitten pitämään sitoumuksensa ja tasoittamaan 4-4. Ottelu on kestänyt jo lähes tunnin.

Bea ja Marta hyökkäyksessä

Sievetyllä nro 3:lla on sitten kaksi mahdollisuutta päättää erä, kun he johtavat 30/40 Ari Sanchezin tarjoilussa: toinen on hyvä, uudessa ratkaisevassa pisteessä. 6-4 1h07 pelissä.

Toisen erän kolmen ensimmäisen pelin aikana tarjoilijat eivät saa puolustaa taitepistettä. Mutta 4.:n aikana Martita ja Bea saivat silti kaksi taitepistettä, mutta eivät kuitenkaan onnistuneet ilahduttamaan Gemman sitoutumista. Seuraavassa pelissä tilanne on päinvastoin ja tällä kertaa Ortega rikkoutuu! 3-2 Triaylle/Salazarille.

Seuraavasta pelistä Bea ja Marta ovat palanneet hyökkäykseen lujalla aikomuksella korvata menetetty aika. He saavat kolme taitepistettä. Ensimmäisellä kerralla Ortega ei päästä Salazarin palloa, joka meni suoraan ikkunaan: se on 6e jäänyt väliaika tässä setissä! Mutta 7e tulee olemaan hyvä ja jaettu 3 tasoittaa: 3-3.

Kahdeksan pistettä… sitten neljä, sitten yksi!

7e Peli saa aikaan ankaraa taistelua ja lopulta Marta Ortega pelastaa joukkueensa punto de orossa ovesta ulos tulevalta ristipehmusteelta. 4-3, kahdeksan pientä pistettä erottaa Bean ja Martan toisesta peräkkäisestä finaalista. Mutta Ale ja Gemma, vaikka olivatkin jäljessä 15/30, eivät antaneet periksi ja tiukensivat peliä tasoittaakseen 4-4.

Mielestämme halu on enemmän kahdesta parista nuoremman puolella ja erityisesti tehostetun Bea Gonzalezin puolella. Mutta vastapäätä entiset maailman ykköset puolustavat itseään kynsin ja hampain, onnistuen saamaan 1-5. Ottelussa 5-6 Amsterdamin voittajilla on enää neljä pistettä jäljellä...

Bea Gonzalez ja Marta Ortega etenivät finaalissa yhteen pisteeseen

Mutta siellä taas Gemma Triay suorittaa palveluksensa hätkähtämättä. Se on tiebreak, joka ratkaisee erän lopputuloksen – ja mahdollisesti myös ottelun. Ja siellä, hieman pelin kulkua vastaan, Triay / Salazar aloittavat tämän rumpujen lyönnin johtamalla 2-0, mutta Ortega / Gonzalez haluavat aina enemmän ja ketjuttaa 5 pistettä peräkkäin. Se ei ole vielä ohi. Gemma ja Alejandra voittavat kaksi vastakkaista huoltopistettä ja palaavat tasolle 4/5 ja tasoittavat sitten 5-5.

Tässä Triay tekee suuren virheen pelaamalla lentopalloa Gonzalezilta, joka tulee ulos ja tarjoaa ottelupallon Ortegalle / Gonzalezille. Mutta on Martan vuoro jättää väliin maali, joka näytti helpolta. Tässä välierässä 6-6!

13. piste on loputon, jännitys tukahduttaa: se joutuu Salazarin / Triayn käsiin, jotka siten tarjoavat itselleen asetuspisteen. Ja se tulee olemaan se hyvä, Gonzalezin chiquita jää verkkoon... Setti kaikkialla, ottelu on alkanut melkein 2:30 ja kaikki on vielä tekemättä.

3. erän alussa tunnemme Gemma Triayn palanneen täysin otteluun mahtavan päivän Ale Salazarin vetämänä. Vaikka he näyttivät olevan murtuman partaalla toisen erän lopussa, maailman numero 2 pakottaa ja johtaa pian 2-3. Tällä kertaa Ortega näyttää syyttävän iskusta ja tekee virheen punto de orossa, joka antaa Triayn / Salazarin irtautua 1-4.

Itseluottamus ja menestys ovat nyt vaihtaneet puolta: kokeneempi pari ottaa Marta Ortegan tarjoilun ja johtaa 5-1.

Tämän jännittävän ottelun lopussa Triay ja Salazar pääsevät finaaliin, joka on heidän 10. tällä kaudellaan. Lopputulos 4-6, 7-6, 6-1, 3 h 03 pelin jälkeen.

Tänä sunnuntaina he löytävät Ari Sanchez ja Paula Josemaria, joka hallitsi Virseda / Las Heras puoliksi.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.