Jarvillen P1500 varasi meille osuutensa yllätyksistä 8-välierissä toisen sijan François Authier / Simon Wagner kanssa, jotka hävisivät tullessaan kilpailuun paikallista paria Diego Garcia / Teri Goolia vastaan ​​kolmessa erässä: 2/4 6 /6 1/6.

Pöydän kärjessä turnauksen kolmas sijoitus, Matthieu Armagnac / Morgan Mannarino, oli erittäin kuuma Lilian Fouré / Florian Hue vastaan ​​ja voitti kolmessa erässä: 3/6 7/6 4/6.

Toisaalta samassa taulukon osassa Damien Lozano / Pierre Perez Le Tiec onnistuivat eliminoimaan Damien Bayardin / Jérémy Garcian kolmessa erässä: 1/6, 6/4, 6/1.

Pöydän alareunassa sen sijaan ei ole yllätyksiä, sillä kaikki kärkisiemenet ovat ohittaneet, vaikka turnauksen kärkisijoittaja Nicolas Rouanet / Norman Sanchez kesti kolme erää voittaakseen Jérémy Macchin / Valentinin. Toussaint (1/5, 7/6, 4/6).

Puolivälierät ovat nyt käynnissä, ja voit nähdä kaikki tulokset ja suorat lähetykset täällä.