Kuten sekanelinpelissä, myös Euroopan kisojen naisten finaalissa kohtaavat Italia ja Espanja. Marta Barrera ja Marta Caparrós voittivat odotetusti Chiara Papacenan ja Giulia Sussarellon suorissa sarjoissa (6-3, 6-4). Toisessa semifinaalissa Carolina Orsi ja Giorgia Marchetti tekivät samanlaisen saavutuksen.

espanja Euroopan pelit

Neljännet siemenet, he onnistuivat eliminoimaan toiset siemenet, espanjalaiset Noa Canovas ja Araceli María Martínez, yli kaksi tuntia kestäneen jännittävän ottelun lopussa. Italialaiset voittivat ensimmäisen erän 6-4, mutta hävisivät toisen samalla erolla. Kuitenkin ratkaisevassa erässä Orsi ja Marchetti menivät johtoon tauolla ennen espanjalaista nousua. Mutta takaisin töissä italialaiset ovat kasvattaneet johtoaan ja haastavat kultamitalin huomenna.

Giorgia Marchetti, liikuttunut tästä uskomattomasta tuloksesta, sanoi: "Haluan nähdä tämän ottelun koko kuukauden".

Sitä vastoin Noa Canovas kyyneleissä lohdutti Espanjan liiton presidentti Ramón Morcillo, joka oli aiemmin juhlinut Barreran ja Caparrósin voittoa ensimmäisessä semifinaalissa.

Pronssimitalin finaalissa kohtaavat myös Italian ja Espanjan, mikä lupaa täyden haasteen.