Maigret/Inzerillo-pari ei ole saavuttanut Rivera/Mercadal-parin poistamista! Johtuttuaan 6-4 5-2 ranskalaisilla ei ollut tarpeeksi sietokykyä kaataakseen kiinteää espanjaparia, joka lopulta voitti 6/4, 6/7, 7/6.

Monimutkainen alku ottelulle

Paperilla ottelu ei ollut helppo. Rivera ja Mercadal ovat 75. ja 98. sijalla maailmassa, kun taas Adrien on 158. ja Jerome 138. Maigret ja Inzerillo aloittavat pelin olemalla pykälän alapuolella vastustajiaan. Hieman vakaampi ja säännöllisempi pari Rivera / Mercadal voitti ensimmäisen erän 6-4. Ottelu jatkuu, samoin Espanjan ylivalta. Jälkimmäinen lähtee johtoon 5-2 asti. Kaikki näytti olevan ohi, ja silti Inzerillo/Maigret-pari osoittaa taisteluhenkeä palatakseen 5-5 ennen voittoaan 2. erän tie-breakissä! Lääketieteellisen aikalisän tauko rasittaa espanjalaisia, kunnes he ärsyyntyvät kentällä.

Espanjalaiset ylittivät rajojaan!

Skenaario oli hyvä, kahden tauon ja toisella kierroksella pelastetun kahden ottelupisteen jälkeen olimme jo hakemassa paluuta. Valitettavasti espanjalaiset eivät antaneet periksi, vaikka he olivatkin ensimmäiset horjuneet tämän tasaisen kolmannen erän aikana. Tauko Maigret/Inzerillo-parille klo 2. Ranskalaisilla on jopa ottelupiste 3-3 5/3 vastustajan avauksessa, ennen kuin näkevät Rivera/Mercadal-parin palaavan maaliin.

Ei vähäpätöinen yksityiskohta, fysioterapeutti manipuloi jälleen Jerôme Inzerilloa hänen oikealla reisillään kolmannen erän aikana. Fyysisesti heikentynyt Inzerillo pysyy tasapelissä Maigretin tukemana, ennen kuin häviää 3/7 sen aikana. Toisen pettymyksen jälkeen tämän päivän viimeiset toiveet lepäävät nyt kilpailuun ilmoittautuvan Léa Godallierin ja viimeiselle kierrokselle, eli aikaisintaan klo 4, Thomas Leyguelle.