Tänä viikonloppuna pidettiin klo Padel Billy-Berclaun kampusareena Hauts de Francen mestaruus padel. Vähintään 26 joukkuetta kilpaili tavoitteenaan päästä Toulousessa järjestettäviin Ranskan mestaruuskilpailuihin.

Suosikkien joukossa on Lilian Fouren ja hänen kumppaninsa Destombesin muodostama pari. He onnistuivat loistavasti selviytymään lohkovaiheista perjantaina vahvistaen sijoittumisensa.

Myös välieräottelu meni heille hyvin huolimatta Quillet – Bourgouin -parin voimakkaasta vastustuksesta. Voiton ansiosta he pääsivät sunnuntaina pidettyyn finaaliin turnauksen muita suosikkeja, Brouillard – Meddah -paria vastaan.

Jos ensimmäinen erä tuntui kävelyltä puistossa Fourelle ja Destombesille, jotka voittivat 6 peliä 2, toinen erä osoittautui todelliseksi haasteeksi. Itse asiassa Brouillard – Meddah -pari osoitti voimakasta vastustusta, mutta se ei riittänyt estämään Neljä - Destombes -paria voittamaan mestaruutta 6-2, 7-5.

Lilian Foure oli iloinen joukkueensa suorituksesta ja totesi: "Karsintatavoite on saavutettu ja lähdemme Toulouseen halulla päästä ainakin puolivälieriin". Toulousen tapaaminen on varattu, toivomme parille Nelo - Destombes kaikkea hyvää loppukilpailuun.

Naisten joukossa Haise / Vandaele (19. ranskalainen pelaaja) voittivat vastakkainasettelun finaalissa Kik / Carréa vastaan ​​kahdessa erässä: 2-6, 2-7.