Mélissa Martin ja Mélanie Ros voittivat naisten P1000-sarjan, joka pelattiin tänä viikonloppuna klo 4.Padel Montreuilista.

Finaalissa löysimme kilpailun 1. ja 2. siemen, ja Mélissa ja Mélanie voittivat Tonda / Duchene -parin pisteillä 6/2 6/3. Rondot ja Mansart sijoittuivat kolmanneksi.

Martin ja Ros, jotka pelasivat toista turnausta yhdessä, saavuttivat tuplauksen voiton jälkeen P500:ssa, joka järjestettiin äskettäin samassa 4.Padel Montreuilista!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !