Olemme sanoneet sen tämän turnauksen alusta lähtien, lukuisten poissaolojen, monimutkaisen pelaajien vuoden lopun ja turnauksen päättyessä. World Padel Tour, tämä johtaa moniin yllätyksiin. Vuoden 2023 Mexican Openin puolivälierissä meillä oli jälleen yllätyksiä.

Herrat: 4 seikkaa, jotka on hyvä tietää

• Taistelu ykköspaikasta jatkuu.
  • Kaksi ykköspaikasta kilpailevaa joukkuetta pysyvät pelissä, mutta Superpibesin mahdollisuudet heikkenevät Tapian ja Coellon edetessä turnauksessa. Itse asiassa, jos espanjalais-argentiinalainen kaksikko pääsee finaaliin tänä sunnuntaina, he takaavat paikkansa sarjan kärjessä.
  • Agustin Tapia ja Arturo Coello etenivät ensimmäisinä välieriin voittaen Teo Zapatan ja Fran Guerreron: 6/2 6/4.
  • Franco Stupaczuk ja Martín Di Nenno tekivät myös tarvittavan Javi Ruizia ja Pablo Cardonaa vastaan: 6/4 6/1.

Lisää yllätyksiä herroille

• Tino Libaak ja Leo Augsburger sekä Alex Arroyo ja Edu Alonso uhmaavat kaikkia kertoimia. Nämä nuoret parit voittivat korkeammalla sijalla olevat vastustajat ja ovat nyt välierissä.
  • Libaak ja Augsburger voittivat Victor Ruizin ja Lucas Bergaminin kolmessa erässä.
  • Alex Arroyo ja Edu Alonso voittivat Momo Gonzalezin ja Javi Garridon varmistaakseen paikkansa välieriin.
Edu Alonso Meksikon voitto

Virseda/Jensen kukistaa Salazarin/Araujon

• Vero Virseda ja Claudia Jensen ylläpitävät korkeita odotuksia Meksikossa.
  • Kun kaksi parasta paria putosi, puolivälierät paljastivat, mitkä joukkueet tarttuivat välierissä.
  • Virseda ja Jensen, jotka ovat jo päässeet mestarifinaaliin, voittivat Ale Salazarin ja Sofia Araujon kolmessa erässä.
  • Välierissä he kohtaavat turnauksen suursuosikit Bea Gonzalezin ja Delfi Brean, jotka voittivat Aranza Osoron ja Jessica Castellon kolmessa erässä.