Kolmas peräkkäinen finaali Delfina Brea (6) ja Beatriz Gonzalez (5) ! He pääsevät finaaliin Milano Premier Padel voittamalla maailman ykköset Paula Josemarian ja Ariana Sanchezin pistein 1/6, 4/7.

Se oli kahden parin 10. yhteenotto (6-4 Josemaria/Sanchezin hyväksi). Päivän finalistit eivät vapiseneet, koska he olivat tasaisempia ja läsnäolevampia kuin vastustajansa. He pakottivat pelinsä pysymällä positiivisina molempien eräiden myöhäisistä tauoista huolimatta.

Arvonnan kolmas sija, Delfina Brea ja Bea González, ovat ensimmäinen finalistipari Milanon naisten arvonnassa. Premier Padel P1. Mutta siinä ei vielä kaikki: voittamalla numerot 1, Paula Josemaria ja Ari Sánchez, pisteillä 6/4 ja 7/6 tunnissa ja 55 minuutissa, Brea ja González, jotka voittivat jo Madridissa, pysyvät ainoana parina, joka pystyy voittaa useamman kuin yhden turnauksen radalla Premier Padel. He odottavat nyt voittajaa toisen semifinaalin välillä Sofia Araujo/Alejandra Salazar ja Jessica Castelló ja Aranzazu Osoro.

– Ottelu oli erittäin tasainen, mutta mielestäni ansaitsemme päästä finaaliin. Hei Milan, odotan sinua huomenna”, olivat Bean sanat ja Delfin sanat: ”Meille se on finaali, joka merkitsee paljon”. Hän on tittelin arvoinen.

Ottelun jokaisessa tärkeässä hetkessä he tekivät vähemmän virheitä kuin maailman ykköset ja voittivat lippunsa Milanon finaaliin. Premier Padel P1.

Seuraa muita semifinaaleja Canal Plus Sport 360 -kanavalla.