Ranska palaa EM-kisoista ilman mitalia. Ranskan puolella on suuri turhautuminen Leygue / Pothierin ja Martinez / Galan välisen pronssimitalistottelun jälkeen.

Ranskalaisilla oli monia paikkoja, mistä on osoituksena tämä ottelun lopputulos Ranskalle 6/5 ja 0/30, kiitos kahdesta lahjasta, joita tarjosi Martinez, joka ei ollut niukka lahjojen kanssa koko ottelun ajan.

Espanjaparin voittaman kahden lisäpisteen ansiosta he voittivat molemmat erät 7/6 7/6. Tilastot osoittavat kuinka tiukka peli oli. Ja Ranska olisi ansainnut tasoittaa yhden erän kaikkialla.

Vaikeinta ennen kaikkea pelaajille, mutta myös kaikille faneille, on sanoa itselleen, että tähän pronssimitaliin oli todella mahdollisuus ja että oli hyvin vähän paluuta tällä palkinnolla. ovat pehmentäneet Ranskan joukkueen viikonloppua.

pettymys LEYGUE Euroopan peleissä

Ranskalla oli luonnollisesti toiveita mitalien voittamisesta kilpailussa, jossa eräät parhaista eurooppalaisista pelaajista puuttuivat ja saavutti pronssimitalin viimeisissä miesten maailmanmestaruuskilpailuissa.

Ranskan joukkueen on otettava aikaa sulatellakseen tätä viikkoa, mikä olisi voinut olla poikkeuksellinen, mutta joka päättyi tähän tappioon pronssimitalista, joka symboloi näitä pelejä. Ranska oli edelleen lähellä voittoa, mutta ei onnistunut toteuttamaan sitä.

Nämä EM-kisat merkitsivät ensimmäisiä askelia padel olympiakaudella. Jos jotkut ovat pitäneet parempana muita kansainvälisiä kilpailuja, niin ei varmasti ole enää toisessa painoksessa neljän vuoden kuluttua. Kuten tiedämme, Espanja ei todennäköisesti tule tällä kertaa nuorten joukkueidensa kanssa, mikä estää kaiken toivon hopeamitalista ja tietysti kullasta.

Siksi on taisteltava 3. sijasta, mikä vähentää mitalin mahdollisuuksia. Siksi vaikeiden pöytien välttämiseksi kansainvälinen ranking saa ratkaisevan merkityksen, vaikka miesten sarjassa Ranska ei onnistunut hyödyntämään sitä.

Meidän on katsottava nopeasti tulevaisuuteen, toisin sanoen seuraaviin EM-kilpailuihin, jotta voimme toipua.

Naisten joukossa 7. sija viime MM-kisoissa jätti katkeran maun. Mutta kun tällä kertaa on riveissä ensimmäinen ranskalainen pari, ja erityisesti Jessica Ginier, joka on täysin toipunut vammasta, voimme toivoa parempia suorituksia, vaikka kilpailu myös kovenee.