Kerran ei ole tapana, kunnioitamme yhtä yhteistyökumppaneita Padel Magazine Tänään. Jérôme Arnoux, joka ei tyydy olemaan teräväkynäinen toimittaja, on myös pelaaja padel sijoittui Ranskan top 1000 -listalle vuosia, huolimatta hänen kunnioitettavasta lähes 54-vuotiaasta iästään.

Tästä sunnuntaista lähtien hän on myös Grand Est -mestari yli 45-vuotiaiden luokassa. Tämä voitto ratkesi 4Padel Strasbourgissa erittäin kilpailukykyisen kilpailun päätteeksi korkealla tasolla. Jérôme Arnoux (893.) ja toinen Mulhousen asukas Manu Rappeneau (923.) sijoittuivat taulukossa sijalle 2 Strasbourgin Frank Allenbachin (717.) ja Jean-Christophe Schaffon (735.) jälkeen.

Ranskan mestaruuskilpailut Lyonissa kesäkuun puolivälissä

Finaali piti kaikki lupauksensa kahdella tiukalla erällä, erityisesti toisella kierroksella, jossa TS1 rikkoi ensimmäisenä ja erosi 4/3. Mutta mulhouselaiset tiukensivat peliä ja selviytyivät ennen kuin murtautuivat uudelleen ja voittivat 6-4. Lopputulos 6-4, 6-4.

"Olen sitäkin iloisempi tästä voitosta, koska olimme yksi vanhimmista pareista", Jérôme toteaa. Ensi vuonna pystyn pelaamaan yli 55-vuotiaiden sarjassa… paitsi että sitä ei vielä ole liigan tai Ranskan mestaruustason tasolla!

Naisten joukossa voiton vei Carine Rolling ja Stéphanie Lapp. Jälkimmäinen voitti alueen mestaruuden +45 vuodessa toista vuotta peräkkäin; Viime vuonna hän voitti Safia Bouchakourin kanssa.

Ensimmäistä kertaa nämä senior + liigan mestaruuskilpailut pääsivät Ranskan mestaruuskilpailuihin. Kaksi voittajaparia pelaavat siis "Ranskan" 24 parin pöydissä 14.-16. kesäkuuta Espritin rinteillä. Padel, Lyonissa.