Ranskalaiset pelaajat onnistuivat kääntää suuntauksen tässä joukkueottelussa portugalilaisia ​​pelaajia vastaan. Huonosti aloitettu aikaisin aamulla, U14-ottelun tappiolla raskaalla maalilla, 6/0 6/0, ranskalaiset pelaajat käyttivät reserviään ja voittivat lopulta 2-1.

Ratkaisevassa ottelussa missä Bahurel/Psonka joilla oli tietty paine olkapäillään tuoda voittopiste Ranskalle, ranskalainen pari aloitti huonosti, kun tauko myönnettiin alusta alkaen. Koko erän ajan molemmat pelaajat jahtaavat tulosta. Mutta taukoa parhaimmillaan, sitten tauko 5-5 antaa heille mahdollisuuden ottaa etua ensimmäistä kertaa ottelussa: 7/5.

Toisessa sarjassa kuvio on samanlainen kuin tämä. Bahurelin ja Psonkan rikkovat kaksi portugalilaista pelaajaa, yritteliäsempi tällä kierroksella. Led 6-5, Bahurel ja Psonka onnistuvat vihdoin työntämään vastustajansa ratkaisevaan tie-breakiin. Voitto trikoloreille 7/6 toisessa erässä.

TILASTOT U16 PORTUGALI RANSKA

Ranskalaiset pelaajat tiesivät, kuinka remobilisoitua joka kerta oikeaan aikaan tässä kokouksessa. Ohjelman jatko: Ranskan miesten joukkue, joka kohtaa Meksikon. Ja Kimy Barla ja Lou Lambert Agosti nähdään klo 17 myös heidän Openin semifinaalissa.

Tapaamisia voi seurata osoitteessa Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.