Ensimmäisen Päivän 16. finaali, Khalifa International Complexin kenttä numero 4 käsiteltiin sitoutuneella ottelulla espanjalaisen Fernandez/Diestron ja espanjalais-argentiinalaisen duo Gil/Moyanon (TS12) välillä.

Sitoutunut ottelu, kuten voi odottaa

Xiscon tarkkuus ja Moyanon vahvuus tekivät eron ensimmäisessä erässä. Alkuvaiheessa rikki, Diestro ja Fernandez juoksevat maalin jälkeen. Muutaman minuutin epäröinnin jälkeen erotuomarin ja pelaajien välillä kiistanalaisen pisteen suhteen, Xisco ja Rami voittivat ensimmäisen erän 6-4.

Mutta toisessa erässä Diestro ja Fernandez virkistyvät! He rikkoutuvat alusta alkaen ja kilpailevat johdossa koko setin ajan. Espanjalainen kaksikko toipuu erääseen 4-6.

Gil ja Moyano jännityksen lopussa

Viime kädessä espanjalais-argentiinalaisen kaksikon intohimo voittaa Diestron ja Fernandezin. Xisco Gil ja Ramiro Moyano voittivat vastustajansa 6/4 4/6 6/3 2h25 pelin sisällä.

He kohtaavat 8. finaali viimeaikaiset WPT Master of Abu Dhabin voittajat, Coello ja Tapia (TS5) joka ei jättänyt mitään mahdollisuutta Inigo Jofrelle ja Luis Hernandezille (Q): 6/2 6/0. Huomenna on luvassa iso ottelu espanjalais-Argentiina-parien välillä!