Sensaatio Panaman puolella A1-välierissä Padel, joka on toimittanut osuutensa yllätyksistä tarjotakseen meille – melkein – ennennäkemättömän finaalin.

Vihollisuudet alkoivat hullulla ottelulla, jossa Torre/Egea (TS5) kohtasi kaksikon De Pascual/Alonso (TS2). Jälkimmäinen aloitti tämän kokouksen hyvin ja lensi läpi ensimmäisen erän voittaen sen helposti 6-2. Agustin Torre ja Nicolas Egea tiesivät kuitenkin, että heillä oli mahdollisuus pelata tässä Panaman turnauksessa. Kun numero 2 siemen tekee enemmän virheitä, luottamus Torre/Egeaan palaa. He hyötyvät neljästä asetelmasta toisessa näytöksessä. De Pascual/Alonso-pari, joka ei suinkaan antanut tappiota, onnistui palaamaan ja jopa voitti ottelun 6-5. Asiat eivät mene suunnitelmien mukaan Juan De Pascualille ja Gonzalo Alonsolle, jotka joutuvat tie-breakiin. Lopulta he hävisivät toisen erän ja romahtivat täysin kolmannessa erässä kärsien 6-1-tappion. Torre/Egealle unelma finaalista jatkuu.

EGEA TORRE PUOLI PANAMA

Franco Dal Bianco ja Maximiliano Arce hoitivat semifinaalinsa hyvin. Vastassa numero 6 siemen, Chiostri/Sanchez, heillä oli oikeus todelliseen vastustukseen. Ja jos he lähtivät nopeasti ensimmäisessä erässä, Federico Chiostri ja Maximiliano Sanchez liittyivät nopeasti vastustajiinsa. Mutta Dal Bianco ja Arce eivät ole huolissaan. He ketjuttavat voittopotkuja ja tekevät mahdollisimman vähän virheitä. Ensimmäisen erän he voittivat 6-3. Toinen kierros on samassa rekisterissä, vaikkakin hieman monimutkaisempi siemen numero 1. Dal Bianco ja Arce voittivat lopulta 6-3, 7-5 yhdeksännen finaalinsa tällä kaudella.

Ennennäkemätön finaali Panamassa. Kuka Torre/Egeasta tai Dal Bianco/Arcesta voittaa tittelin?

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.