Vain A1-finaalin kuninkaat Padel voisi lopettaa heidän tarinansa. Yli kaksi tuntia kestäneessä ottelussa Franco Dal Bianco ja Maxi Arce voittivat kauden viidennen mestaruutensa voittamalla Fede Mouriñon ja Ignacio Pioton 6/2, 4/6, 7/5 tässä A1-finaalissa. Padel Estepark auki. Mouriño ja Piotto tekevät historiaa tullessaan ensimmäisiksi finalisteiksi karsintakierrokselta.

Täydellinen aloitus Francolle ja Maxille

Alusta alkaen Franco ja Maxi voittivat selvästi ensimmäisessä erässä A1:n historian ensimmäistä paria vastaan Padel päästä finaaliin karsinnoilla. Sarjan taukojen ja vastataukojen jälkeen he siirtyvät 5-2 johtoon tulostaululle. Nuoret eivät näytä versiota, joka vei heidät finaaliin ensimmäisen erän aikana, ja ovat ykkösten yli. Franco ja Maxi voittivat ensimmäisen erän murtamalla vastustajan avauksen 6/2.

ESTEPARK AVOIN A1padel

"Mou" ja Piotto palaavat finaaliin

Toisella kierroksella "Mou" ja Piotto näyttävät erilaisen kuvan. Franco ja Maxi alkavat epäillä ja murtuvat yhdeksännessä pelissä 6/4 Mouriñon / Piotton hyväksi.

Se on siis viides finaali kolmessa erässä A5-kauden alusta. Padel.

Jos ensimmäisessä erässä ykköset hallitsevat avainhetkellä, toisessa nämä ratkaisevat hetket ovat Piotto ja Mouriño hyväksi.

Yksi kierros kummallakin puolella, kolmas erä on taistelu. Mouriño välttää diagonaalit Dal Biancon suuntautuessa rinnakkain kohti Arcea.

Aivan kuten ensimmäisessä erässä, viimeisessä setissä on taukoja ja irrottautumisia aina 6-5 asti piirin numeron 1 hyväksi. Fede ja Nacho säästävät useita ottelupisteitä, mutta se ei riitä. Kun kaikki näyttää viittaavan siihen, että päätös tehdään hengästyttävässä tasapelissä, Dal Bianco ja Arce rikkovat vastakkaisen palvelun voittaakseen viidennen A1-kruununsa. Padel, 7 / 5.

Tällä voitolla Arce ja Dal Bianco voittivat viidennen mestaruutensa seitsemästä vuonna 2023 pelatusta turnauksesta, ja jos lisäämme heidän tulokset vuodelta 2022, heillä on yhteensä 12 titteliä 21 turnauksesta ja vain yksi finaali hävisi. Lisäksi he voittivat vuoden neljännen finaalinsa kolmessa erässä.