Kilpailun suosikit 1. Maxi Arcen ja Franco Dal Biancon tappion jälkeen ensimmäisellä kierroksella, Tolito Aguirre ja Gonzalo Alfonso voittivat ensimmäisen pokaalinsa yhdessä tänä viikonloppuna Meksikossa.

A1-kauden ensimmäinen turnaus Padel, The Puebla auki, on voittajansa. Suosikit finaalissa, jotka asettivat heidät 7. sijalle, Alfonso ja Aguirre olivat jälleen kerran tinkimättömiä. Argentiinalaiset voittivat 6/3 6/3 ja suorittivat täydellisen viikon, jonka aikana he eivät hävinneet yhtään erää.

Meksiko velvoittaa, urheilulajimme keksijän Enrique Corcuera Jr:n poika oli paikalla palkintojenjakotilaisuudessa.